Home

VESTI

Vodimo vas na NY Experience – ThugFucker

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na NY Experience - ThugFuckerKC GRAD pokreće serijal događaja, na kojima će biti predstavljena najinteresantnija imena njujorške undergorund scene. Naši prvi gosti biće Greg Oreck & Holmar Filipsson koji zajedno čine dvojac ThugFucker .

   

Spoj islanđanina koji se preselio u New York, i njujorčanina koji se našao u Evropi, predstavlja danas internacionalnu DJ super grupu. Njihova muzika koju produciraju, remiksi koje stvaraju i eklektični DJ setovi kojima haraju po svetskim plesnim podijumima, idu uvek u korak sa vremenom, a često i koji korak ispred. 

 

U poslednje vreme izdaju za veliki label Life & Death, a često ćete ih videti u društvu izvođača kao što su Tale Of Us, Deniz Kurtel, Pillowtalk… Poslušajete njihov veliki hit Disco Gnome, kao i najsvežiju numeru Wake Me Up. Muziku koju ćete od njih čuti 13. oktobra u KC GRADu, provešće vas kroz širok spektar žanrova i kvalitetnog neo house, disco, funky zvuka… Uz njihovu muziku, osmeh na licu i ples su neizostavni detalji.

 

Cena karte 500 RSD u pretprodaji u Kulturnom centru GRAD. Cena karte na ulazu 600 RSD.

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ThugFucker".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Skrećemo vam pažnju i na sledeći NEW YORK Experience događaj 9. novembra 2012. u Kulturnom centru GRAD kada nam je gost ADULTNAPPER!

 

Subota, 13/10/2012, 22 : 00    
NEW YORK Experience – THUGFUCKER

THUGFUCKER / Life & Death / New York, USA

Lokalna podrška:
Gordan Paunović
Vlada Janjić

 

 

 New York Experience - ThugFucker

New York Experience – ThugFucker

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}