Home

VESTI

Vodimo vas na Noć Reklamoždera 2010

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Ricky Force (UK) eventLjubitelji reklama i svetske kreativnosti, pred nama je omiljena Noć na koju čekamo godinu dana, jedinstvena Noć koja pada u više od 50 zemalja sveta i obasja sjajnim idejama preko 140 gradova.

 

Noć koja uveseljava milione zaljubljenika u čarobni svet reklama, među kojima su već 11.godina na hiljade i hiljade iz Srbije.

 

To je popularna LA NUIT DES PUBLIVORES ili nama poznata kao NOĆ REKLAMOŽDERA.

 

SuperStar worldwide, kao organizator se ponosi činjenicom da je tokom svih ovih godina Beograd postao broj 1. grad u svetu po broju publike, oduzevši tu laskavu titulu Parizu, odakle je ovaj spektakl, pre 30 god., krenuo.

Ovaj uspeh pripada kosmopolitskom duhu Beograđana, koji cene svetsku ali istovremeno proveravaju i svoju kreativnost, nesebično aplaudirajući najboljima.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na "Noć reklamoždera 2010". 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOĆ REKLAMOŽDERA"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan dešavanja, za svako pojedinačno dešavanje, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 
SBB VIDEO ZONA NOĆ REKLAMOŽDERA – je naziv ovogodišnje Noći. Po prvi put u Areni nas očekuje šestočasovna poslastica- najnovija selekcija spektakularnih reklama iz celog sveta, po izboru Jean Marie Boursicot-a, vlasnika najveće globalne fondacije reklamnih spotova.

Neke od njih nikad ranije nisu viđene ili prikazane u originalu. To su rekalme koje nemaju za cilj prodaju brendova, već proslavu kreativnosti i mašte sveta čiji jezik se razume, često i bez teksta.

18. decembra u Areni očekuje nas celovečernji happening, mešavina bioskopa, karnevala i ludog clubbinga…

Noć na kojoj vas očekuju brojna iznaneđenja, koja samo za vas spremaju naši pokrovitelji.

 

 

SBB Video Zona predstavlja Noć Reklamoždera

SBB Video Zona predstavlja Noć Reklamoždera

 

SBB VIDEO ZONA…novost kojoj nećete odoleti, novina koju ćete voleti i koja će vam omogućiti da u Noći uživate čak i po Danu.

Da imate prijatelja s kojim ste totalno umreženi, kojem možete reći sve, koji vas razume, od kojeg ste prošle godine izgubili u takmičenju u kucanju brzih sms poruka, koji će vas opet izazvati na igru i super provod, koji je toliko komunikativan da se pored njega slobodno opustite, taj MT:S …čeka na ponovno druženje do zore.

Podelićemo uspeh zajedno i pozdraviti sve ono što je br.1 u Srbiji u 2010.god., kao što je to i naša BANKA INTESA.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime dešavanja (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}