Home

VESTI

Vodimo Vas na New York Experience Vol. 2

No Comments Vodimo vas

New York Experience Vol. 2!Adultnapper je figura iz senke, izvučena iz tamnih slojeva imaginacije Frensisa Harisa. Rođen u Las Vegasu, odrastao na pank-roku i školovani filozof, Haris je prešao iz mržnje prema dens muzici u ustanovljenog DJ-a, producenta sa jedinstvenim zvukom i globalnom publikom.

   

Njegove često introspektivne produkcije, koje su se pojavile na Audiomatique, Nummer, Mule, Dirt Crew i Superfreq etiketama, prkose konvenciji, oslanjajući se na sofisticirani pristup zasnovan na pesmi, obeležen razrađenim mikro ritmovima u zamahu, punim bejslajnom, složenim aranžmanima i očaravajućim melodijama. 

 

Kao DJ, prvenstveno miksujući ploče, Haris je precizan i pažljivo programira da bi proširio  Adultnapperovu zvučnu teritoriju, što mu omogućava pristup nekim od najprobirljivijih svetskih podijuma za igru. DC10 (Ibica), The End (London), Cielo (NY), Weekend (Berlin), Pawn Shop (Majami) i Avalon (LA) su samo neki od onih koje je osvojio na svojim zabavama natovarenim emocijama koje su njegov zaštitni znak.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"New York Experience Vol. 2!".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

U 2007. godini, Haris je pokrenuo Ransom Note, konceptualnu etiketu koja će, kroz muziku, tekst i vizuelno izlaganje, ispričati priču o Adultnapperu, anti-heroju, koji je delom kreativni genije koji je skrenuo, delom mučeni filozof distopije, delom paranoidni osvetnik i delom sam Haris.

 

 

 New York Experience Vol. 2!

New York Experience Vol. 2!

 

 

Petak, 09/11/2012, 23h, KC Grad

New York Experience vol. 2!
FRANCIS HARRIS a.k.a. ADULTNAPPER
Scissors & Thread / New York, USA
 
Lokalna podrška:
MILOŠ PAVLOVIĆ
TIJANA T

Cena karte do ponoći 400 RSD, posle ponoći 500 RSD

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}