Home

VESTI

Vodimo vas na Neon Nacht Elektrana

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Neon Nacht: ElektranaPrva u nizu žurki kao najava za predstojeci EXIT festival, elektrana vas poziva na veče posvećeno roland 808ici i tape artu.

U to ime doalze nam drugari iz Ljubljane, tri momka od fundamentalnog značaja za DON’T MAKE NEW PEOPLE organizaciju koja vec 2 godine u nazad organizuje music art performanse u top klubovima Ljubljane.

 

Veče će se bazirati na oldschool roland 808ritmu provučenim kroz Detroit Tehno, Chichago House, Garage i Elektro. A od domaćina tu su NEOMODERN i CALIGARI.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ELEKTRANA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Za vreme žurke tape art performans izvešće Fejzo (multipraktik collective, Ljubljana)

Obavezno dodjite u paru, da nakon žurke imate svedoka za "šta je bilo za vikend" priče =]

 

 

 Vodimo vas na Neon Nacht: Elektrana

Vodimo vas na Neon Nacht Elektrana

 

LINE UP:

FELIS CATUS & SOFTKINSON B2B /DMNP, SLOVENIA
ŽAKPIŽON /DMNP, SLOVENIA
NEOMODERN /ELEKTRANA
CALIGARI /ELEKTRANA

VISUALS:
DR.COMMODORE

Ulaznica: 250 RSD

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}