Home

VESTI

Vodimo vas na Nebuchadnezzar Live!

No Comments Vodimo vas

Nebuchadnezzar Live! Muzičkom produkcijom je počeo da se bavi sa 14 godina, a godinu dana kasnije se susreće sa psychedelic trance muzikom zbog koje postaje opsednut takozvanom "kompjuterskom muzikom".

 

Od tada je producirao veliki broj numera u skoro svim žanrovima elektronske muzike, pod umetničkim imenima kao što su: Milosh RELOAD, BAD COMPANY, GARRY HOPEFIELD, CARROTZ, MILOSH DJEKIC, BEAT CLINIC, FLIP OUT.

 

NEBUCHADNEZZAR (Miloš Đekić) je Agressive – Night Full On projekat iz Beograda, Srbija.

2009te godine odlučuje da lansira NEBUCHADNEZZAR projekat, praveći album sa jedinstvenim i specifičnim zvukovima takozvane Night Full On muzike za neverovatnih 15 dana,, pod imenom "NOT FOR CHILDREN".

Njegov stil je prepoznatiljiv po ekstremno jakoj Bass liniji, moćnim synth – ovima, jednistvenom simbiozom efekata i mnogo brejkova koji prave sjajnu atmosferu na Dancefloor – u.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NEBUCHADNEZZAR".

Rok za slanje mailova je do 14h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 
Trenutno radi na novom albumu pod nazivom "RISE OF THE AGRESSIVE" , u saradnji sa velikim svetskim Psychedelic Trance imenima kao što su ABOMINATION, ALIENN, NATURE DISASTER, FREZZE, PROSPECT, SUBMISSION. Album je planiran da veoma uskoro uzađe na tržište, a trake sa tog albuma ćete moći da čujete na party-ju

Takođe, Miloš Đekić NEBUCHADNEZZAR, Dejan Jovanović PROSPECT and Milan Babić SUBMISSION su osnovali label pod imenom TRANCE SQUAD RECORDINGZ, o čemu će ljubitelji Psy Trance-a više saznati u narednom periodu…

 

 Nebuchadnezzar Live!

Nebuchadnezzar Live!

 

 

:: LINE UP ::

● PRPA [ PsychoFusion ] ●
http://soundcloud.com/dj-prpa-psychofusion-org

● KASPER [ PsychoFusion ] ●
http://www.myspace.com/pcifaktor

● NEBUCHADNEZZAR [ Trance Squad Recordingz / Serbia ] LIVE! ●●●
http://soundcloud.com/nebuchadnezzar-music

● GNOSTIC [ PsychoFusion / Fractal Rec. ] ●
http://soundcloud.com/gnostic-psychofusion-org

● PECINAC [ PsychoFusion ] ●
http://soundcloud.com/dj-pecinac

● INFO
– Party start @ 22h
– Ulaz: 300 din

● Info Tel:
– 064 25 78 392
– 061 69 53 955

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}