Home

VESTI

Vodimo vas na nastup Sexy Deutsch DJ kolektiva

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup Sexy Deutsch DJ kolektivaKC Gradu Mystic Stylez vam 22. februara dovode Sexy Deutsch DJ kolectiv koji se bavi promocijom elektronske underground kulture u Beču.

Ono što je počelo kao mala zabava u podrumima restorana je vrlo brzo preraslo u dosta ozbiljniji dogadjaj, koji okuplja veliki broj mladih ljudi. Zvuk koji donimira na Sexy Deutsch zurkama je zasigurno Bass orijentisan, od hip hop-a, grime-a, uk funky-a i footwork-a.

 

Neka od imena izvodjača koji su kao gosti izvodili na Sexy Deutsch žurkama: Dj Spinn & Dj Rashad, Traxman (koje ste takodje imali priliku da slušate u Beogradu), Sinjin Hawke, Dj Oneman, The Clonious kao i Feloneezy, Jackie Dagger.

Sexy Deutsch u Beograd stize sa austrijskim producentom, kompozitorom i pijanistom Dorian Concept čije stvaralaštvo i muzička interesovanja variraju od eksperimentalne elektronske i hip hop muzike do soundscape muzike i free jazz-a.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Sexy Deutsch".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 
Inspiraciju crpi iz muzike John-a Coltrane-a koliko i iz progresivne elektronike što ga je povelo na turneje sa Flying Lotus-om i dovelo do kolaboracija sa izvođačima poput Cinematic Orchestra i nastupa u londonskom Royal Albert Hall-u. Dorian je takođe i svojevrsna Youtube senzacija, njegove impovizacije na sintisajzerima Micro Korg, Alesis Micron, Korg Nanokey, and Casio SA-21 koje je uploadovao pod pseudonimom 'yorktownrecreation' do danas imaju preko 2 miliona pregleda.

 

Dorian Concept diskografija broji preko 30 autorskih ili remix izdanja za lejblove kao što su Rush Hour, Lucky Me, Warp i Ninja Tune, bio je polaznik Red Bull Music Academy 2008 i redovan je gost Gilles Peterson-ove Worldwide emisije i serije event-ova.

 

 

 Sexy Deutsch VIII with Dorian Concept live

Sexy Deutsch VIII with Dorian Concept live

 

Ovo je jedan od sve ređih elektronskih živih nastupa u kojem se izraz 'live' ne odnosi na reprodukciju i remix unapred spremljenog materijala već na pravo live jam-ovanje i improvizaciju pred publikom. 'He will rock out the keyboard like no other during his show, the Austrian Scott Storch with more punch'.

 

Sa Dorianaom nam dolazi i Austrijski dj Lehrl (Affine Records), a podršku ce im pruziti Mystic Stylez (Feloneezy, Jackie Dagger, Thinker) i Sexy Deutsch (Cimke, Vuk Dedier) dj kolektiv.

Cena karte za ovaj dogadjaj je pre ponoci 400RSD, posle 500RSD sa početkom u 23h.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}