Home

VESTI

Vodimo vas na nastup Perpetuum Mobile

No Comments Vodimo vas

Perpetuum mobile u BitefArtCafe-uZa Perpetuum Mobile se zna da je nezaustavljiva mašina, ono zbog čega se i fizičari i muzičari češkaju po glavi je činjenica da stalno i napreduju.

Možda im prija što sve češće nastupaju po inostranstvu. Možda zato što imaju toliko stalnih gostiju na svirkama pa znaju da moraju iznova da ih zabave.

 

Trendovi ovog proleća diktiraju crvenu kosu, a Danka kao vatrena svoju kosu tako boji odavno. Prelazak Marije Đorđević u Perpetume poredi se sa najvećim fudbalskim transferima. Jedna je Luda, druga je Loca.

 

 

 BitefArtCafe

BitefArtCafe

 

 
Njih dve i četiri muzičara na sceni više su od svirke. To je scenski performans koji od posetilaca Bitefarta traži aktivno učešće, grlom i kukovima, bilo da se peva Bilie Jean ili Party Rock Anthem.

Subota. 26maj. PERPETUUM MOBILE
www.facebook.com/events/253548178085327/

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"PERPETUUM MOBILE".

Rok za slanje mailova je do 14h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Znate gde je dobro!

Mi smo Vaš
BITEFARTCAFE

063.594.294
011.3229.822

www.bitefartcafe.rs
www.facebook.com/bitef 

 

 

 {xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}