Home

VESTI

Vodimo vas na nastup Martina Stimminga

No Comments Vodimo vas

Martin Stimming u klubu The TUbeNajava još jednog odličnog partija u klubu The Tube, gde će nas posetiti Martin Stimming.

 

Domaća podrška je Marko Nastić.

 

Stimming je rođen u Giessen-u u Nemačkoj. Još sa 10 godina je svirao nekoliko instrumenata violinu, klavir i bubnjeve a elektronsku muziku je otkrio pet godina kasnije.

 

DJ Krush i Grooverider su ga uveli u novu dimenziju elektronskog zvuka, da bi posle godinu dana on sam stigao do techno zvuka.

 

Uskoro je zaključio da ga više ispunjava pravljenje muzike odnosno produkcija od samo puštanja ploča i shvativši to ozbiljno, preselio se u Hamburg gde je upisao veoma poznatu SAE (School Of Audio Engineering) školu.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Martin Stimming".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Dve godine je producirao za Gebrueder Ton a za to vreme se sprijateljio sa Dynamic-om, izdavačkom kućom koju drže DJevi Solomun i Adriano.

Stimming-ov debi za Dynamic bio je Dynamic 006 Feuervogel EP, koji je producirao zajedno sa Solomunom, a njegov prvi samostalni vinyl je bio Dynamic 008.

Cena ulaza je 300 dinara.
 

 

 Martin  Stimming u klubu The TUbe
Martin Stimming u klubu The TUbe

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}