Home

VESTI

Vodimo vas na nastup John Digweed-a!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup John Digweed-a!Usled velikog interesovanja za jednu od najvećih žurki ovog proleća, nastup John Digweeda koji je prvobitno trebalo da se desi u Hangaru kod Luke Beograd, premešta se u Belexpocentar!

 

Podsećamo – Digweed u Beograd stiže u petak, 8. aprila, kada će nastupiti uz kolegu Guy J-a i domaću podršku u sastavu Marko Nastić & Bokee.

 

Aktuelna cena promo ulaznice za ovaj događaj iznosi 1.000 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 1.500 dinara, a vlasnici VIP karata moći će da uživaju u komforu posebnog ulaza, garderobe, šankova, toaleta i mesta za sedenje u VIP zoni.

 

 

 John Digweed

John Digweed

 

 

Prostor će biti organizovan na potpuno nov način, u obliku jedinstvene arene, a uz vizuelne efekte i ozvučenje poslednje generacije, ovaj događaj će definitivno biti tema za prepričavanje! Aktuelna cena ulaznica na snazi je do ponedeljka, kada se očekuje poskupljenje i zato požurite i nabavite svoju kartu na vreme.

 

John Digweed je definitivno jedan od najpopularnijih DJ-eva na svetu, a klaberima širom sveta već dve decenije poznat je po svojim eksplozivnim DJ setovima na koje niko nije imun. U svojim setovima John kombinuje različite stilove, od progressive house-a, tehna i tech housea pa sve do minimala.

 

 

Zvanični John Digweed & Guy J afterparty u Dot-u!

Zvanični John Digweed & Guy J afterparty u Dot-u!

 

 

Kao osnivač izdavačke kuće i agencije pod imenom “Bedrock”, do sada je sarađivao sa brojnim svetski poznatim DJ-evima i producentima, a neki od njih su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey i Guy J, kog smo nedavno imali priliku da slušamo u Beogradu.

 

Guy je jedan od najsofisticiranijih i “najemotivnijih” producenata na današnjoj elektronskoj sceni, a ovaj momak poreklom iz Izraela, počeo je da producira kada je imao 14 godina. Kako sam kaže, odrastao je uz izdanja sa “Bedrock” etikete pa mu je zato saradnja sa Digweedom bila kao ostvarenje sna, a kreirao je i svoju etiketu “Lost & Found”, kao sub-label u okviru Digvidovog labela.

 

Domaća podrška ovom atraktivnom lajnapu biće dve domaće DJ zvezde – Marko Nastić i Bokee.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"JOHN DIGWEED".

Rok za slanje mailova je do 16h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 1h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}