Home

VESTI

Vodimo vas na nastup Gilles Petersona!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup Gilles Petersona!Jedan od najslavnijih disk džokeja na svetu, "arbitar stila" ne samo u muzici, proslaviće svoj jubilarni deseti nastup u Beogradu i pokretanje nove ekskluzivne emisije na Radiju BBC 6 velikim nastupom na otvorenom, 22. juna u bašti Sava centra!

Ograničen broj karata je u pretprodaji po ceni od 790 dinara i može se nabaviti na prodajnim mestima: Gigstix, Evetim, Blagajna Doma omladine Beograda.

 

Pojačan pažljivo odabranom selekcijom najboljih domaćih party-makera, već legendarnim DJ Brkom i novom velikom nadom DJ Grasshoperom, Gilles Peterson će nam posle manje pauze ponovo predstaviti svoj jedinstven plesni muzički svet, kog beogradska publika već godinama obožava.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"GILLES PETERSON".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Njegova visoko kvalitetna mešavina housea, soula, jazza, funka, rhythm & bluesa, protiče uvek u brzom ritmu i uz neodoljivo šarmantne najave i odjave, kroz koje Gilles pravi atmosferu, zabavlja, ali i edukuje publiku, baš kao što se to nekad radilo u diskotekama.

 
Gilles Peterson i njegovo jedistveno muzičko stvaralaštvo očarali su svet odavno posredstvom emisije "Worldwide" koja se prenosi širom sveta. Uz nju, njegova nova, tročasovna autorska emisija subotom na BBC 6, koja je počela da se emituje u aprilu ove godine, ponovo pokazuje njegovu neverovatno sposobnost da otkriva i predviđa nove trendove u plesnoj muzici, da upoznaje ljude sa autorima, muzičarima i producentima koji stoje iza nje, kao i da nam neprestano otkriva zaboravljene klasike i izgubljene bisere muzičke kulture. 

 

 

Gilles Peterson 22. juna u Beograd
Gilles Peterson 22. juna u Beograd

Njegova mala, ali značajna izdavačka kuća Brownswood deo je istog plana, kao i festivali koje organizuje pozivajući umetnike predstavljene u emisijama – prvi se dešava na francuskoj rivijeri, a drugi na Dalekom istoku. Saradnje, miksevi, kompilacije, dokumentarni filmovi o savremenim scenama Brazila i Kube, obeležile su par poslednjih godina njegovog rada.

Redovni nastupi u Beogradu već su deo gradskog hodočašća za sve koji istinski vole clubbing u njegovoj najplemenitijoj formi!

DJ GILLES PETERSON
22. JUN, PETAK
OD 22
BAŠTA SAVA CENTRA

 

Podrška: 22 – 24 DJ Grasshoper

                00 – 01.30 DJ Brka

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA
Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!
Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.
Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.
Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}