Home

VESTI

Vodimo vas na nastup DJ Pirupa (Ita)

No Comments Vodimo vas

DJ  Pirupa (Ita) u klubu The TubeŽurka koja je deo serijala LIVIN’ LA VIDA LOCA sa gostujućim stranim DJem Pirupa, a domaća podrška Nexie i Aćim.

Pirupa, talentovani DJ/producent iz Italije, nedavno se izdvojio po svom poslednjem izdanju koje je prepravilo beatportove čartove.

 

Sada sa „number 1 most downloaded track“ na svetu „sweet devil“ i “get funky“, za ovog mladog telenta ne postoji granica. 

 

Potpisavši ugovore za najimpresivnije svetske lejblove Defected, Cecille, Viva Music, Saved, Noir Music, Audio Therapy, Rebirth, Cr2, Snatch! Records, Suara, Stereo and Size Records, Pirupa je u kratkom periodu dostigao reputaciju koju većina artista se trudi da dostigne tokom cele svoje karijere.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DJ PIRUPA".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Ovakav podvig obično dovodi u stanje opuštenosti i uživanja u uspehu ali ovog umetnika je podstakao da još vrednije radi na vrelim predstojećim izdanjima za Snatch! Records i Rebrth Records. 

Njegov produkcijski uspeh ostvario mu je bukinge po najprestižnijim svetskim klubovima i festivalima kao što su Ministry Of Sound (London), Pacha (New York), D-Edge (Sao Paulo), La Kasa (Medellin), Nocturnal (Miami), Sonar (Barcelona), Kazantip (Ukraina), na kojima pušta muziku rame uz rame sa legendarnim imenima kao što su Pete Tong, Steve Lawer, DJ Vibe, Chus & Ceballos, Paul Woolford, Sander Kleinenberg, Nick Curly, Smoking Jo i mnogim drugim.

 

 

DJ  Pirupa (Ita) u klubu The Tube

DJ Pirupa (Ita) u klubu The Tube

 

Njegove trake/izdanja imaju veliku podršku što se vidi po tome jer se nalaze u setovima velikih Djeva među kojima su Pete Tong, Luciano, Carl Cox, Richie Hawtin, Paul Van Dyk, Marco Carola, Dannz Tenaglia, Dubfire, Nick Curly, Eric Morillo, Mathias Tanzmann, Steve Lawler, Nic Fanciulli, James Zabiela, Steve Angello, David Guetta, Mark Knight, Riva Starr…

 

Ono što je Pirupa postigao u poslednje dve godine je zaprepašćujuće, što ga čini producentom i Djem koga ne smete propustiti.

Cena karte 400 dinara.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}