Home

VESTI

Vodimo vas na nastup benda Rebel Star

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup benda Rebel StarPosle koncertnih promocija albuma "Kalifornija" grupe Rebel Star, bend će posle pune dve godine nastupiti u Beogradu u novoj postavi.

Milan Glavaški i Atila Prikler nastupaju kao duo koji na inventivan način spaja prastare gitare, klavijature i bubanj sa modernom produkcijom i energičnom svirkom.

 

Najavljujući koncert zakazan za 15. decembar u Gun Clubu, obećavaju razgednice sa dugog odsustva, špageti vestern, nostalgiju i tešku industriju.

Bend je od 1. novembra na svojoj internet prezentaciji www.rebelstar-music.com omogućio besplatno preuzimanje albuma "So" i "Kalifornija".

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"REBEL STAR".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Rebel Star u svom studiju u Sent Andreji radi na novom albumu i na prevođenju pesama na engleski jezik kako bi osvojili Evropu …dok je ima.

Do tada, starom energijom i novom postavom osvajaju Gun Club u Miloša Pocerca 10 u četvrtak 15. decembra.

 

 

 Rebel Star - Kalifornija

Rebel Star – Kalifornija

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}