Home

VESTI

Vodimo vas na nastup benda “Metak za zlikovca”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup benda "Metak za zlikovca""Metak za zlikovca" je četvoročlani instrumentalni bend iz Beograda.

 

Muzika koju možete čuti od njih nema jasno određen pravac – obuhvata razne elemente džeza, afrobita, funka u kombinaciji sa sirovim gitarskim zvukom.

 

Do sada ima jedan izdat album za "Slušaj najglasnije" i skorije snimljen drugi koji zvanično nije objavljen.

 

Predgrupa je bend Back side.

Cena karte 250 rsd.

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=2RyTsw8Y_ZE|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Metak Za Zlikovca – Sedam osmina

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"METAK ZA ZLIKOVCA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}