Home

VESTI

Vodimo vas na na koncert benda Igra Staklenih Perli u DOB-u

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na na koncert benda Igra Staklenih Perli u DOB-uBudite na najboljem mestu za Kraj Sveta i dočekajte rađanje Novog.  IGRA STAKLENIH PERLI TNG i DOB vam nude najbolju zabavu za taj istorijski momenat.

Prema starim proročanstvima Smak sveta desiće se 21. 12. 2012. Ali to neće biti i naš kraj… Ovo je filozofija i objava legendarne beogradske space rock grupe koja se u novom izdanju, pod nazivom IGRA STAKLENIH PERLI THE NEXT GENERATION posle trideset godina vratila na scenu.

 

Njihov upravo objavljen album APOKALIPTUS (Exit Label 2012, producent Koja, Disciplin A Kitschme ), inspirisan je intenzivnim promenama na svetskom planu poslednjih godina i drevnim proročanstvima o Smaku sveta. Energijom modernih šamana u najboljem maniru psihodeličnog roka Perle pevaju o tome kako će svet koji poznajemo, pun obmana i netrpeljivosti, smeniti jedan novi svet, baziran na harmoniji, ljubavi i međusobnom razumevanju; svet kakav su najavili hipici još šezdesetih godina dvadesetog veka.

Album možete besplatno preuzeti sa EXIT sajta na linku:
www.exitmusic.rs/en/news/igra-staklenih-perli-next-generation

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj koncert.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"IGRA STAKLENIH PERLI THE NEXT GENERATION".

Rok za slanje mailova
je danas do 14h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Grupa Igra Staklenih Perli nastala je davne 1976. godine od ljudi  «na istim talasnim dužinama». Za relativno kratko vreme postojanja, uz često menjanje članova i sa samo dva albuma «Prvi Album» i «Vrt Svetlosti», grupa je ostavila značajan trag na domaćoj muzičkoj sceni. Kao jedinstvena autorska underground pojava, čiji su nastupi bili pravi muzički izazov i istraživanje, ISP su svojim beskompromisnim delovanjem predstavljali otklon od tadašnjeg jugo-muzičkog establišmenta, istovremeno pozdravljajući stvaranje beogradskog Novog talasa.

Publika će na koncertu imati priliku da podeli pravo psihodelično iskustvo i podseti se legendarnih numera, kao što su «Mushroom» i «Lyzzzard Square».  Ambijentalnu pshodeličnu atmosferu pred nastup benda kreira DJ LiLu Bunibarovska.

U holu Doma omladine pred koncert (od 17. do 21. decembra) biće postavljena izložba „Reciklirana psihodelija“, koju čine radovi Peđe „Wolff“ Vukovića, perkusioniste  i autora omota ploča grupe, sada u modernom formatu.

 IGRA STAKLENIH PERLI THE NEXT GENERATION

IGRA STAKLENIH PERLI THE NEXT GENERATION

 

 

IGRA STAKLENIH PERLI THE NEXT GENERATION su:
Peđa "Wolff" Vuković – perkusije, vokal, ilustracije
Draško "Drak" Nikodijević – bas, klavijature, vokal
Ivan Stanković – gitara, vokal
Spomenka Milić – klavijature, vokal
Vlada Funtek – bubnjevi

Koncert: IGRA STAKLENIH PERLI THE NEXT GENERATION
petak, 21. decembar 2012. u 21:00
DOB//Amerikana

DJ LILU BUNIBAROVSKA

 

THE END OF THE WORLD PARTY//VELIKA ŽURKA ZA KRAJ SVETA

Ulaznice su u pretprodaji na EVENTIM prodajnim mestima, po ceni od 500 din. Na dan koncerta cena ulaznice biće 600 din.

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}