Home

VESTI

Vodimo vas na Mystic Stylez & SuperSizeShe with Cid Rim Live!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Mystic Stylez & SuperSizeShe with Cid Rim Live!Clemens Bacher, poznatiji kao Cid Rim je dvadesetšestogodišnji umetnik iz Austrije, producira sofisticiranu elektroniku koja je informisana dance muzikom ali pre svega zvukom novog instrumentalnog hip hop-a izdavačke kuće Lucky Me za koju su potpisani i Rustie, Bauuer, Hudson Mohawke i S-Type.
  
Dok nije na turneji Clemens živi i radi u Beču gde je poznat kao multiinstrumentalista i bubnjar benda Jacob's Salty uz svog prijatelja Olivera koji je prošle godine bio gost jedne od Mystic Stylez žurki sa svojim projektom Dorian Concept. 

 

Na ovogodišnjem Mute City EP-u nastavlja da razvija svoj specifičan zvuk progresivnog elektronskog hip hop-a, a remiksima za Mikky Ekko, Chvrches i kolaboracije južnoafričkim reperom Okmalumkoolkat ga neprestano redefiniše.

 

Petak, 06/12/2013, 23h
Kulturni centar GRAD, Brace Krsmanovic 4

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Mystic Stylez & SuperSizeShe".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 Mystic Stylez & SuperSizeShe with Cid Rim Live!

Mystic Stylez & SuperSizeShe with Cid Rim Live!

 

 

Mystic Stylez & SuperSizeShe with Cid Rim Live! (Lucky Me, Vienna)

SSS X MS X SD

CID RIM (Vienna / Lucky Me)
www.soundcloud.com/cidrim  

 

Kettle Lakes
www.soundcloud.com/kettlelakes

Phillie P
www.soundcloud.com/phillie_p

Feloneezy
www.soundcloud.com/felonyflats

Jackie Dagger
www.soundcloud.com/jackiedagger

DJ Moodswinger
www.mixcloud.com/djmoodswinger/

Hadzic

Karte:
Pre ponoći 300din
Posle ponoći 500din

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}