Home

VESTI

Vodimo vas na Mistake, Mistake, MKDSL i Flip u “Tube”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Mistake, Mistake, MKDSL i Flip u “Tube”Beogradski sasatav “Mistake mistake“, koji izvodi fuziju esid hausa, 2 stepa i elektro regea, nastupiće u četvrtak u klubu "Tube".

 

Kao gosti će se pojaviti pevač grupe "Killo Killo" Vojislav Malešev i di džejevi MKSDL i Flip, a Ivan Bono koji komponuje muziku benda obećava dobru žurku.

 

S obzirom da bend broji sedam članova, a da vam gostuju MKDSL, Flip i Malešev na bini će izgleda biti gužva. Šta ste spremili za nastup?

 

IB: MKDSL i Flip prepliću dabstep, future-garage, 2-step i mnoge druge, trenutno aktuelne elektronske pravce. Zajedno smo nastupali na u KC Gradu na žurci Idemo na mars i atmosfera je bila fantastična, pa to očekujem opet. Sa Maleševim ćemo izvesti i  remiks pesme "Da sam znao" u 2step/future-garage stilu.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MISTAKE U KLUBU TUBE".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Osim nastupa ti ove nedelje spremaš i izložbu reljefa u galeriji “Zvono”?

 

IB: Izložba je otvarena u ponedeljak, a inspirisana je igrom mog petogodišnjeg sina koji ređa igračke automobila u jedan veliki zastoj. Izloženo je pet reljefa različitih dimenzija i materijala rađenih po fotografijama gužvi u Beogradu.

 

 

 Mistake Mistake

Mistake Mistake

 

 

Vaš animirni spot za pesmu “Out there” prati zanimljiva priča? 

 

IB: Spot, koji je radio Nikola Vulović, su sticajem okolnosti videli članovi grupe “Black Eyed Peas”, Fergie i Will.I.Am. Pošto im se dopao, angažovali tog momka da i njima radi spot!

 

Ulaz na nastup je 200 dinara, a dan kasnije u “Tjubu” će svoj trideseti rođendan proslviti di džej Metju Hog, uz podrškku Pepea i Dejana Milićevića.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA
Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!
Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.
Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.
Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}