Home

VESTI

Vodimo vas na Mikael Jonasson event @ RE:publika

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Mikael Jonasson event @ RE:publikaMikael Jonasson je svedski DJ koji po prvi put, napokon, dolazi u Beograd!

Predvodnik novog talasa tehna, perjanica trenutno najvećih i najuticajnijih techno izdavačkih kuća: Drumcode Adama Beyera, Phobiq Taster Petera, Len Fakijevog Figure-a, Sutter Cane-ovog Driving Forces Recordings-a itd.
 

Redovan izvodjač u čuvenom Berghainu i Trezoru, klubovima koji su oblikovali Berlinsku scenu i tehno uopšte će nam se u Beogradu predstaviti svojim najvećim hitovima ali i nekim još uvek neizdatim trakama.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MIKAEL JONASSON".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Domaća podrška:

Scalameriya LIVE
Scalameriya (Nikola Grebović) je producent, “live-pa” i DJ iz Kragujevca. Učeći o muzičkoj produkciji i DJ-ingu od njegove trinaeste godine, rano je otkrio različite načine pravljenja sveže muzike i kreiranja nezaboravnih momenata na podijumu. Pod uticajem old-school techna, on pokušava da izgradi svoju verziju energije u elektronskoj muzici. Inspiraciju nalazi u filmovima naučne fantastike, anime-ima, mašinama, mitologiji, duhovima, čudovištima, drevnim tehnologijama i budućnosti. Sa preko 40 izdanja iza sebe, Scalameriya se pojavljuje na uglednim izdavačkim kućama kao što su Planet Rhythm, Driving Forces, Resopal, Der Hut, Eminor, Smallroom, Phobiq, Globox, Konstructure i mnoge druge. U jednom trenutku, odlučuje da otvori svoju izdavačku kuću, Genesa Records. Velika imena koja puštaju i podržavaju Nikolina izdanja su: Chris Liebing, Adam Beyer, Perc, Adam X, Speedy J, Joseph Capriati, Drumcell, Rebekah, T47, Lakker, Troy Pierce, Richie Hawtin, Tony Rohr, Tim Xavier, Sasha Carassi, Monoloc, Audio Injection, Nick Muir, Hernan Cattaneo, Sasha, Misjah, Hertz, Dj Esp, Derek Plaslaiko, Laurent Garnier i drugi…

 

 

 Vodimo vas na Mikael Jonasson event @ RE:publika

Vodimo vas na Mikael Jonasson event @ RE:publika
 

DR.ADJI / Kaseta Music / Secret Techno Label 
DR.ADJI (Dragiša Pujević), je već uveliko dobro kotiran beogradski DJ i producent. Njegovi stilovi su techno, minimal, techno-house.Trenutno je artist i menadžer u okviru Vibe Yourself DJ Tima u Srbiji (Vibe Yourself Compilations), i rezident Urban Ar-a u Hrvatskoj. Ima izdanja u okviru Kaseta Music, Secret Techno Label, Mirabilis Records, La Cava Recordings, Maintain Replay, Digital Killers Records, Insane Room Records, Drugstore Records/DSR Digital; i redovno nastupa u Beogradu i okolini. U 2014. godini najavljuje njegov prvi album ''New Age Of Drums'' u saradnji sa Vid Marjanovićem, i dosta EP-a zajedno sa Predrag Janus, Randy Mihajlović, Float, Kristina Lalić, Milex i drugim.

Atie Horvat / Dystopian Rhythm / Rheostat
Symonsick / BHL

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}