Home

VESTI

Vodimo vas na Mihai Popoviciu-a!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Mihai Popoviciu-a!

 Žurka na kojoj će nastupiti čuveni DJ i producent Mihai Popoviciu, premeštena je iz Panorama bara ispod Avalskog tornja u beogradski klub The Tube u Dobračinoj 17. Party će se održati u subotu 15. juna, a publika će moći da uživa uz sofisticirani deep i tech house zvuk po kom je Popoviciu svetski poznat.

 

Događaj se organizuje u okviru party serijala Dirty Soundz, a kao domaća podrška nastupiće rezidenti Battric & MiVu iz organizacije “Public Pee”, kao i novosadski dvojac Klaus & Miloš Jovanović iz istoimene organizacije i Petar Cvetković iz kolektiva “Happy People”.

 

“Za ovaj potez smo se odlučili zbog nestabilnih vremenskih uslova najavljenih za sledeću nedelju. The Tube će se, specijalno za ovu priliku, ponovo otvoriti i sigurni smo da ćemo se svi sjajno provesti, a Popoviciu je veoma uzbuđen što dolazi da svira kod nas”, ističu organizatori.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MIHAI POPOVICIU".

Rok za slanje mailova je do petka 14. juna 2013. godine, najkasnije do 15h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

“Pre dve godine svirao sam na jednom malom festivalu u Srbiji i uživao sam. Publika je bila veoma dobro raspoložena, vajb je bio odličan. Siguran sam da će i party u Beogradu biti super!”, kaže Popoviciu pred događaj.

 

 

 Dirty SoundZ Sumer Special with Mihai Popoviciu

Dirty SoundZ Sumer Special with Mihai Popoviciu

 

 

Mihai Popoviciu, jedan od najpopularnijih artista poreklom iz Rumunije, poznat je po groovy deep i tech zvuku. Zahvaljujući prefinjenom muzičkom ukusu, on redovno nastupa u nekim od najboljih evropskih klubova kao što su Panorama Bar i Watergate u Berlinu, Fabric u Londonu i Space na Ibici. Njegova produkcija dobija sjajne kritike, kako od kolega i publike tako i od izdavačkih kuća, a prošle godine osnovao je i svoju etiketu, Cyclic records.

Serijal Dirty Soundz lansiran je prošle godine, sa ciljem da promoviše kvalitetni underground house zvuk, a žurke prati sjajna atmosfera i sve veća popularnost među publikom. Uz rezidente – DJ dvojac Battric & MiVu, nastupaju i pažjivo birana imena sa domaće underground scene, a ovim partyjem započinje serija gostovanja stranih DJ-eva koji do sada nisu nastupali u Beogradu.

Karte su dostupne na prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs , po ceni od 550 dinara, a na ulazu, cena će iznositi 700 dinara.

 

 

DIRTY SoundZ summer special: Mihai Popoviciu, Facebook event

 

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}