Home

VESTI

Vodimo vas na Lovefest 2013, VB

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Lovefest 2013, VBDa li ste spremni za muzički i omladinski festival „Lovefest“, koji će ove godine biti održan od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji?

 

Tokom tri festivalske noći publici će se predstaviti i neki od najpoznatijih izvođača elektronske muzike među kojima su legenda detroitske DJ scene Carl Craig, italijanski DJ Butch, holandski dvojac Detroit Swindle, kao i Darius Syrossian i NiCe7…

 

Domaća podrška na glavnoj bini biće Jan Nemeček, Nikola Vemić i Vuk Smiljanić. Prvi dan Lovefest-a biće rezervisan za promociju srpske i regionalne muzičke scene, a zvezde večeri biće popularni bosanski sastav Dubioza Kolektiv.

 

Na Energy stage-u nastupiće holandski DJ Gitchell Moore, popularni izvođači elektronske muzike iz Srbije Banda Panda, Igor Jadranin, Doo, Manjane, Kristian Molnar, Kristina Lalić kao i DJ duo Luka Vuković i Ivan Radojević. 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"LOVE FEST 2013".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Ovogodišnji omladinski festival „Lovefest“ biće održan u okviru 10 zona na 11 lokacija u centru Vrnjačke Banje.

 

Osim muzičke, festival će imati još devet zona i time nastaviti projekat razvoja omladinskog aktivizma i promocije mladih u centralnoj Srbiji.

 

Tako će svi posetioci Cinema zone imati priliku da pogledaju studentske filmove mladih učesnika koji prođu Lovefest konkurs.

 

 

Love fest 2013: Carl Craig

Love fest 2013: Carl Craig

 

 

Publika će tokom dana moći da poseti izložbu fotografija i radova mladih umetnika na Photo i Graffiti zonama, ali i da se edukuje u okviru Workshop i Eko radionica. Najmlađi posetioci festivala moći će da se igraju i uživaju sa vršnjacima na Kids zoni u okviru koje će biti organizovani i brojni programi za mališane. Za sve one koji žele da se bave sportom na raspolaganju će biti Street Basket i Extreme zone.

Festivalska publika će imati priliku da rezerviše i svoje mesto u „Lovefest“ kampu, koji će biti smešten u blizini jezera u centru Vrnjačke Banje.

 

 

Love fest 2012

Love fest 2012

{xtypo_rounded1}Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji.

Tokom sedam godina na festivalu su nastupila neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike, među kojima su Marshall Jefferson, Good Groove, Martin Ten Velden, James Zabiela, Noir, Silicone Soul, Gramophonedzie, kao i Darkwood Dub i Darko Rundek. Od 2012. godine festival je proširen na devet novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji.

Aktivnosti UG Lovefest usmerene su i na akcije koje doprinose razvoju jednakosti, solidarnosti i tolerancije među ljudima sa akcentom na projekte koji imaju humanitaran, socijalni, ekološki, edukativan i zabavni karakter. Do sada su realizovane akcije „Prevencija HIV-a“, kao i humanitarna akcija „Hrana za sve“.

Više o festivalu:
www.lovefest.rs {/xtypo_rounded1}

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}