Home

VESTI

Vodimo vas na Little Boots u klubu Plastic

No Comments Vodimo vas

Little Boots u klubu PlasticMlada Britanka Victoria Christina Hesketh je zbog sićušnih stopala poznata pod nadimkom Little Boots, ali su zato njeni nastupi prepuni "velikih" bitova i melodija.

Plastic vas ovom prilikom poziva da nam se pridružite 10. februara, kada će Little Boots, pravo s britanskih top lista i žurki, sleteti u Beograd i zapaliti klub DJ setom!!!

 

Ova elektro-sint-pop-disko heroina kao najveću inspiraciju navodi legende Kraftwerk, Gary-ja Numan-a i Pink Floyd, ali se u njenim melodijama može prepoznati fuzija pravaca i uticaja, zbog čega je često porede s Florence + The Machine, Goldfrapp i La Roux, između ostalih.

 

 

Little Boots u klubu Plastic
Little Boots u klubu Plastic
 

Hesketh je karijeru započela u lokalnom bendu Dead Disco, ali je zbog snažnih ličnih ideja odlučila da karijeru nastavi solo.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"LITTLE BOOTS".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Nekoliko dobro prihvaćenih YouTube klipova i nastup kod Jools-a Holland-a bili su dovoljni da se Little Boots nađe na zavidnom prvom mestu BBC-jeve godišnje liste "muzičara koji obećavaju" za 2009… Potom je sve išlo svojim tokom, te je "Hands", debi album Little Boots, odmah dospeo na Top 10 britanske liste.

Naredne dve godine Little Boots je neumorno putovala u okviru prve svetske turneje. Od Reading-a i Leeds-a, sve do Coachella-e, i potom nazad kući u Britaniju. Proteklih meseci držala se van očiju javnosti zbog pripremanja novog materijala, a sada kreće na novu turneju, gde će joj jedna od stanica biti Plastic! Dođite da vidite šta je sve novo spremila za ekskluzivni DJ set!

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}