Home

VESTI

Vodimo Vas na Krome Angels!

No Comments Vodimo vas

BTM |   27. MART | Brod KOLOSProjekat "Behind The Mask" je inicijativa izdavačke kuće Ultra Groove Records, koji se poslednje dve godine realizovao u prostorima Studentskog Kulturnog Centra i broda KOLOS.

Ova manifestacija prikazuje i podržava kreativne i inovativne tendencije u oblasti umetničke produkcije, audio i video dizajna, kao i novi vid interakcije sa publikom kroz umetnost.

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa Ultra Groove Records, vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 3×1 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Behind The Mask"

 

Tri godine nakon njegovog pokretanja, projekat "Behind The Mask" je učvrstio svoje mesto među godišnjim gradskim manifestacijama i uspeo je za sebe da veže određenu publiku, koja je otvorena, spremna za inovacije koju pruža ovakav događaj.

Zahvaljujući manifestaciji ovog tipa, Beogradskoj publici biće predstavljeni najeminentniji producenti elektronske muzike, koji izvode autentičan performans, mistično krijući svoj identitet pod maskama. Novi vid zabave, na kojoj publika ima šansu da izrazi sopstvenu kreativnost, stvarajući na taj način jedan moderan, karnevalski ambijent.

 

 

BTM |   27. MART | Brod KOLOS

BTM | 27. MART | Brod KOLOS

 

 

ATTRACTIONS & PERFORMANCES
 
What is hiding Behind The Mask?
Sinergija koju ste već imali prilike da doživite sa Krome Angles-ima, ovog puta je dopunjena sa još dve umetničke forme: performing artom i kapuerom. Muzika evoluira i prodire u nove čulne modalitete, a Behind The Mask zajedno sa Alternacijom, daje vam priliku da gledate ono što ste ranije samo slušali! Fuzijom raznih sadršaja, koje će nam naši gosti predstaviti, zabava poprima sofisticiran karakter. Doprinos Kapuere je u kombinaciji borilačkih veština, koja rezultuje snažnim estetskim doživljajem. Alternacija diktira tempo zabave u smeru gotovo akrobatskog prizora, promovišući umetnike iz različitih sfera modernog plesa. Krajnji produkt ove inicijative je sinestezija, koja vama kao gostima, menja definiciju i doživljaj zabave. Vreme je da se malo bolje zagledamo u zvuk!
 
ALTERNACIJA (Novi Sad, Srbija)
Alternacija je organizacija sa sedištem u Novom Sadu, koja je uvek u koraku sa modnim trendovima u okvirima moderne scenske umetnosti. AlterPerformeri su kreativna trupa, prepoznatljiva po svojim avangardnim kostimima, šminci, ekstravagantnim frizurama, kao i po nastupima u kojima izvode akrobacije na štulama i igre sa vatrom. Pripremite se za spektakl koji oduzima dah!!!
 
MASTERS OF CAPOEIRA
www.capoeira-srbija.com
 
Kapuera je Afro – Brazilska umetnička forma, koja kombinuje elemente borilačkih veština, muzike i igre, koja se kreće od sporih, ka veoma brzim ritmovima. Prozvani su najbolji među najboljima, profesor Kašanin Dušan i učenici, da oprobaju svoje veštine uz najmoderniju elekronsku dens muziku.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=UIlSmjvc2wk|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

 

KONKURSI, KVIZOVI, NAGRADNE IGRE:
KONKURS ZA: NAJBOLJI VIDEO KLIP NA TEMU: "Behind the Mask" – Uključi se!
 
Draga publiko!
Sa idejom da Vas na poseban način uključimo u projekat "Behind the mask", koji se tradicionalno, vec treću godinu zaredom, održava u ovom delu godine, odlučili smo da Vašu dobru ideju, kreativnost i stav, nagradimo!
 
1. RASPISUJEMO KONKURS ZA: NAJBOLJI VIDEO KLIP NA TEMU: "Behind the Mask"
Propozicije:
– Trajanje video klipa ne sme biti duže od 30 sekundi (snimite ga kamerom mobilnog telefona);
– Tema: "Behind the Mask" 
Shvatite je najšire moguće! 
Ne postoje nikakva ograničenja! Snimite alternativan ili duhovit skeč, koji ce prodrmati našu pažnju i ostaviti nas bez daha!
– Video je potrebno da uploud-ujete na Youtube, a zatim njegov link da postujete na zvaničnoj event strani "Behind the Mask" događaja, odnosno: 
http://www.facebook.com/event.php?eid=286144432162&ref=mf
 
NAPOMENA:
Video klipovi koji NISU postovani na zvaničnoj event strani, NEĆE biti uključeni u takmičenje!
 
Jedan učesnik moze da uploud-uje neograničeni broj klipova!
Pobednike birate sami (prvo, drugo i treće mesto)! Oni video klipovi, koji budu imali najviše označenih “like-ova” , biće i pobednici!
Jednog pobednika bira i stručni žiri, koga će posebno nagraditi 😉 
 
A nagrade su: VIP karte za "Behind the mask" za Vas i Vaše prijatelje, uz mogućnost druženja sa zvezdama večeri u Lounge VIP zoni, regularne karte za "Behind the mask", kao i mala iznenađenja (muzički diskovi, upaljači…)
 
Konkurs traje do 24.03.2010.!
 
Budite smeli! Sa stavom! 

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=EhtWxP6opog|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

 

RASPISUJEMO KONKURS ZA: NAJBOLJU MASKU!
 
Želimo da vidimo transformaciju Vaše ličnosti! 
Emotivnu!
Fizičku!
Spiritualnu!
Ili simboličnu!
 
Propozicije:
– Fotografiju Vaše maske je potrebno da uploud-ujete na zvaničnoj event strani "Behind the Mask" događaja, odnosno: 
 
http://www.facebook.com/event.php?eid=286144432162&ref=mf
– Dozvoljene su sve vrte tehnika i materijala!
– Jedan učesnik moze da učestvuje sa neograničenim brojem idejnih rešenja!
– Pobednike takođe birate vi! Nagrađeni biće oni čije maske budu imale najveći broj označenih like-ova! + Pobednik žirija 😉
 
A nagrade su: VIP karte za "Behind the mask" za Vas i Vaše prijatelje, uz mogućnost druženja sa zvezdama večeri u Lounge VIP zoni, regularne karte za "Behind the mask", kao i mala iznenađenja (muzički diskovi, upaljači…)
 
NAPOMENA: Kako bismo sprečili eventualnu krađu tudjih ideja, potrebno je da prilikom preuzimanja nagrada dođete upravo sa maskom koja je vaših ruku delo !
 

 
NAGRADNI QUEEZ: SVAKOG PETKA (od 04.02.2010. do 26.03.2010.) u periodu od 17-18h
Dakle, svakog petka u ovo vreme, do "Behind the Mask" dešavanja, budite sa nama na facebook-u! Očekuju Vas free karte!