Home

VESTI

Vodimo Vas na koncerte Darkwood Dub

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na koncerte Darkwood DubDarkwood Dub su rasprodali prvi koncert u Domu omladine Beograda najavljen za 8. oktobar, a zbog velikoga interesovanja publike za drugi 9. oktobra, Long Play je odlučio da priredi i njihov treći koncert u subotu 10. oktobra!

Posle četverogodišnje pauze kada su u pitanju samostalni nastupi u Beogradu, Darkvudi se vraćaju u velikom stilu sa tri uzastopne večeri u Domu omladine, gde će promovisati aktuelni album "Jedinstvo".

Ulaznice za treći koncert su već u prodaji po ceni od po 800 dinara za prvih 100 ulaznica, dok će ostatak koštati 1.000 dinara. U prodaji još ima i mali broj ulaznica za drugi koncert 9. oktobra koje takođe koštaju po 1.000 dinara.

Srpski kandidat za regionalnu MTV nagradu, Darkwood Dub najavio je da će snimati za DVD izdanje koncerte u Domu omladine Beograda.

Clubbing.rs muzički portal u saradnji sa organizatorima Vas vodi na koncerte Darkwood Dub-a! Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na nagrade at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Samo kompletne prijave će se priznavati. Subject:"Darkwood Dub" 

 

Vodimo Vas na koncerte Darkwood Dub

 

"Mislim da će DVD biti izuzetno zanimljiva informacija kako sada Darkwood Dub zvuči uživo, i odlična prilika za publiku da zajedno sa nama ostane zabeležena u večnost", kaže pevač Dejan Vučetic-Vuča.

Gitarista Bojan Drobac ističe da se bend posle 20 godina postojanja odlučio za prvo zivo izdanje, jer "tek sada zvuči super i bolje nego ikad pre", posebno zahvaljujući nedavnom dolasku u postavu džez klavijaturiste Vasila Hadžimanova.

Bend je pre nekoliko dana sa aktuelnog albuma objavio spot "Šećer"

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=2p6abpqC0-s|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Darkwood Dub je nominovan za MTV nagradu "Best Regional Act", za koju konkurišu i bendovi iz Bosne i Hercegovine Dubioza kolektiv, iz Slovenije Elvis DŽekson, Hrvatske Lolobriđida i Superhiks iz Makedonije. Glasanje je u toku do 11. oktobra preko www.mtvema.com.