Home

VESTI

Vodimo vas na koncerte Bjesova u Novom Sadu i Beogradu!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert Bjesova u Novom Sadu i Beogradu!Bjesovi su u februaru ove godine u Gun Clubu napravili potpuni spektakl. Od tada su u prilici bili da ih vide fanovi širom Srbije o okviru Jelen top 10 turneje. Posle kraćeg odmora, Bjesovi se vraćaju na scenu, a seriju jesenjih koncerata započinju u Beogradu i u Novom Sadu, budući da pripremaju novi album, publika će biti u prilici da čuje i neke od novih pesama Bjesova.
  

"Nedavno smo boravili u Mostaru u studiju "Pavarotti" gde smo započeli snimnje novog albuma. Novo izdanje čine obrade – Bjesovi kroz priče drugih ljudi.

 

U potrazi smo za jošnekoliko pesama kako bismo album i kompletirali“, rekao je Zoran Marinković – Marinko o aktuelnom angažmanu Bjesova, a bend beogradskim i novosadskim fanovima poručuje da ih čekaju pravi koncertni spektakli.

 

Eksplozivno, iskreno, oštro su samo neke od reči kojima se opisuju nastupi ovog kutlnog sastava iz Gornjeg Milanovca. Poštovaoci Bjesova isto tako znaju da se od Zorana Marinkovića – Marinka i njegove ekipe mogu da očekuju samo…neočekivano!

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"BJESOVI U NOVOM SADU" ili "BJESOVI U BEOGRADU".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

  

Očekujemo, dakle, neočekivano u beogradskom Gun Clubu u subotu 10. novembra, odnosno u Novom Sadu, u klubu The Quarter u petak 9. novembra. 

 

Ulaznice su u prodaji

– za beogradski koncert u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 600 dinara, odnosno 800 dinara na dan koncerta),

– za novosadski koncert posredstvom GigsTix prodajnog servisa po ceni od 500 dinara, odnosno 600 dinara na dan koncerta.

 

 

 Vodimo vas na koncert Bjesova u Novom Sadu i Beogradu!

Vodimo vas na koncert Bjesova u Novom Sadu i Beogradu!

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}