Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Ramba Amadeusa

No Comments Vodimo vas

Rambov koncert u Domu sindikataMuzičar Antonije Pušić poznatiji kao Rambo Amadeus najavio je da će 17. decembra održati koncert u beogradskom Domu Sindikata. Inspirisan svirkama poznatih svetskih muzičara, Amadeus će na koncertu snimiti živi album "Virtuozo".

"Pesme koje sam napravio sada, snimićemo za vreme koncerta. Umesto da se uvaljujem u studio, da snimam tamo, uvežbao sam repertoar, prearanžirao stare pesme i složio program od dva sata", rekao je Rambo Amadeus.

 

On je istakao da će se aukcijskom prodajom VIP karata za koncert obezbediti dodatni prihod koji je namenjen Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Rambo Mega Car Amadeus"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

Amadeus je apelovao na medije da više pažnje posvete podizanju svesti o društvenoj odgovornosti dodajući da je njegov koncert društveno odgovorni javni nastup, odnosno korporativni projekat koji podržava gradske službe koje se brinu o životu građana.

 

 

Rambov koncert u Domu sindikata

Rambov koncert u Domu sindikata

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}