Home

VESTI

Vodimo vas na koncert grupe Svi na pod!

No Comments Vodimo vas

Koncert grupe Svi na pod! u Domu omladine

Popularna domaća grupa Svi na pod! održaće svoj drugi prolećni koncert u subotu 16. aprila u velikoj sali beogradskog Doma omladine sa početkom u 21 čas.

 

Ovo će ujedno biti i promocija njihovog dugo očekivanog debi albuma, koji će nakon nekoliko odlaganja konačno biti objavljen u prvoj polovini aprila! Prošlogodišnji veliki nastup grupe Svi na pod! u Domu omladine izabran je od strane čitalaca internet magazina Popboks za najbolji koncert na domaćoj sceni u 2010. godini. 

 

Gosti na ovogodišnjem biće beogradski tandem Multietnička atrakcija čija će saradnja sa Svi na pod! uskoro dobiti i svoju studijsku potvrdu.

Po rečima pevačice Bojane Vunturišević, Svi na pod! već sad rade i na novom materijalu: „Ušli smo u studio gde ćemo realizovati neke nove ideje koje se razlikuju od onoga što danas možete čuti od Svi na pod! Jedva čekamo da ih konačno sviramo uživo što nas možda i najviše raduje u vezi sa ovim, za sve nas sasvim posebnim koncertom“.  Tako će 16. aprila, pored svih pesama sa albuma i nekoliko koncertnih iznenađenja, Svi na pod! premijerno svirati i nekoliko potpuno novih pesama koje će biti objavljene kao digitalna singl izdanja ove jeseni, a prethodiće drugom albumu koji se već planira za proleće 2012. godine.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SVI NA POD!".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Pažnju najšire javnosti Svi na pod! su privukli kao dvostruki prvoplasirani bend na „Jelen Top 10“ listi sa pesmama „Boogie Woogie“ i „Bez plana“, a ujedno su i domaći bend sa najviše nedelja provedenih na ovoj top listi. Tom uspehu prethodio je trijumf na godišnjem izboru emisije „Diskomer“ Radija Studio B, gde su Svi na pod! sa pesmom „Iza nas“ bili na prvom mestu čak četiri nedelje u 2009. godini! Jedan od najistaknutijih muzičara novog talasa Vlada Divljan za međugeneracijsku saradnju sa Svi na pod! napisao je i aktuelni singl „Zvuk ulice“ po imenu benda koji je prethodio Idolima. Pesma je dostigla i prvo mesto na top listi magazina Popboks, te ponovila uspeh prethodnih singlova sa prvim mestom na topl listi „Diskomera“!

Bend je krajem novembar prošle godine nastupao u okviru turneje Nu Sound of Belgrade u Ljubljani, Zagrebu i Sarajevu, gde je kao gost nastupao i Vlada Divljan. Svi na pod! su u protekloj godini nastupali i na otvaranju filmskog festivala Cinema City, kao i na festivalima Guitar Art, Supernatural, BELEF, Nisomnia i Exit. Ukupno, tokom 2010. godine Svi na pod! su u 12 gradova održali 26 koncerata za preko 22.000 posetilaca.

Svi Na  Pod

Intenzivnim korišćenjem svih prednosti elektronske muzike, Svi na pod! postižu svež i autentičan zvuk, a punokrvni svirački bend sastavljen od šest potvrđenih muzičara na sceni predvodi popularna pevačica Bojana Vunturišević, koju prate iskusni bubnjar Goran Milošević, basista Ivan Mihajlović i gitarista Ivan Mirković. Prepoznatijivi zvuk saksofona i flaute donosi Džemal Al Kiswani, dok Petar Rudić, osnivač i producent sastava Svi na pod! uživo nastupa iza studijski konfigurisane opreme.

Energične nastupe nedavno je najbolje opisala front-žena Bojana: „Naše nastupe prati dobro raspoloženje, đuskanje, skakanje, ponekad i penjanje na ramena. U Sarajevu je letos ceo klub bio na nogama. Mislili smo da će pod propasti od silnog skakanja“. Novi spot za pesmu „Ušće“ prenosi deo te energije, a karakterišu ga fenomenalna rola manekenke Andrijane Belović, gomila neobičnih likova iz rediteljske vizije Igora Oršolića, atraktivne animacije mladog dizajnera Miloša Rajkovića, kao i već za Svi na pod! karakteristični retro kostimi Milice Kolarić čiji aksesoar i domaći brend „Pull My Daisy“ već predstavljaju Bojanin zaštitni znak.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}