Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Bjesova u KST

No Comments Vodimo vas

Zatvaranju bašte KST-aNakon veoma zanimljive letnje sezone u bašti KSTa, sa dolaskom jeseni i hladnog vremena, vreme je da se premestimo u klub.

Tradicionalno, početak klupske sezone obeležavamo koncertom. Ove godine na zatvaranju bašte KSTa, 07.10. nastupiće tri veoma popularna benda na našoj muzičkoj sceni.

 

Kako bi svačiji muzički ukus bio zadovoljen, koncert je raznovrstan.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ZATVARANJE BAŠTE KST".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Nastupiće Samostalni Referenti, Bjesovi, Pero Defformero i Grate.

 

Za najvernije KSTove posetioce, biće obezbeđeno nekoliko stotina karata po promotivnoj ceni od 300 dinara.

 

 
Zatvaranju bašte KST-a

Zatvaranju bašte KST-a

 

Prodaja karata u promotivnom periodu počinje od četvrtka 22.09. u prostorijama kluba.

Sve informacije na [email protected] ili www.kst.org.rs

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}