Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Bjesova!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert Bjesova!U petak, 16. maja, na Vračar Rocks festivalu prvi put će nastupiti Bjesovi, zajedno sa pančevačkim sastavom By Pass.

 
Zoran Marinković – Marinko, frontmen Bjesova, svojevremeno je izjavio da ,,rokerima koji pišu tekstove na srpskom treba dati medalju”. Pripremajući album obrada pesama sa prostora bivše Jugoslavije, Bjesovi i ukazuju čast bendovima koji su obeležili regionalnu scenu prethodnih decenija.

 

Udahnuli su i novi život pesmi ,,Sjaj” pančevačkog sastava By-Pass,orginalno objavljenoj na albumu “Psychoactive” 2000. godine.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"BJESOVI".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Bjesovi i By-Pass će, dakle, zajedno nastupiti u Centru  za kulturu Božidarac, u petak, 16. maja, sa početkom u 20h. Tom prilikom By-Pass će beogradskoj publici predstaviti novi, drugi album koji će objaviti u narednim mesecima, a Bjesovi će nas prošetati kroz dosadašnju karijeru, sa akcentom na obrade koje su snimili u prethodnom periodu, a koje će uskoro izaći i na zvaničnom izdanju.

 

 

 Bjesovi i By-Pass na Vračar Rocks festivalu

Bjesovi i By-Pass na Vračar Rocks festivalu

 

 

Ulaznice su već uveliko u prodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, dok će cena ulaznica na ulazu u Božidarac iznositi 500 dinara.
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}