Home

VESTI

Vodimo vas na koncert benda The Pussywarmers u klubu Gun

No Comments Vodimo vas

The PussywarmersIz Lugana u italijanskom delu Švajcarske dolaze nam trash džezeri The Pussywarmers.

U Beograd dolaze prvi put u okviru svoje ,,Meeting the East” turneje na kojoj će svirati i u Italiji, Sloveniji,
Mađarskoj i Hrvatskoj. Beogradski nastup The Pussywarmers zakazan je za utorak, 18. oktobar u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10) od 22:00.

 

The Pussywarmers postoje od 2006. godine. Do sada su izdali dva albuma ,,My Pussy Belongs to Daddy” (2009.) i ,,The Chronicles of…” (2011.), oba objavljena za kultnu švajcarsku etiketu Voodoo Rhythm Records.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"The Pussywarmers".

Rok za slanje mailova je do 18h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Njihov zvuk je prljava mešavina džeza iz “dope ’n’ glory” ere dvadesetih i evropskih tradicija valcera, tarantele i polke, upakovan u sirovu punk egzekuciju. Poslednjih godina važe za klupsku atrakciju i miljenici su zapadnoevropske i američke muzičke kritike.

Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu da se kupe u pretprodaji u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30). Cena karte na dan koncerta koštaće 500 dinara.

 

 

The Pussywarmers
The Pussywarmers

 


{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}