Home

VESTI

Vodimo vas na koncert benda Rosa Parks (HUN) & Went u KC GRAD

No Comments Vodimo vas

Rosa Parks (HUN) & WentVečeras, 18. oktobra, u Kulturnom Centru Grad nastupice madjarski sastav Rosa Parks.

Bend koji je dobio naziv po aktivistkinji za ljudska prava svira instrumentalnu, gitarsku muziku na granicama post-rocka, sa uticajem math-rock, pank i indie muzike, praveći fuziju jednako progresivnu, koliko i energičnu. 

 

Publika širom Madjarske, Austrije, Slovenije, kao i Srbije se uverila u razarajuću moć njihovih koncerata.

Trenutno su na turneji kojom promovišu svoj debi album "Black Is The Color Of Bondage, Blue Is The Past", kao i split EP sa bendom Ana Never. Ovo će biti prvi put da se predstavljaju beogradskoj publici. Za fanove bendova Explosions in the sky, Russian Circles i ASIWYFA.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Rosa Parks (HUN) & Went".

Rok za slanje mailova je do 18h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Domaća podrška će biti Wooden Ambulance, singer-songwriterski alter-ego Gorana Grubišića bubnjara subotičkog benda Ana Never, i Went beogradski moodswing indie sastav.

Cena ulaznice će biti 300 din. i organizatori apeluju na sve da dodju na vreme, pošto će koncert početi na vreme!

 

 

Rosa Parks (HUN)
Rosa Parks (HUN)

 


{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}