Home

VESTI

Vodimo vas na koncert benda Fitness

No Comments Vodimo vas

Koncertna promocija benda FitnessFitnes će 11. februara nastupiti u KC Gradu i ovim nastupom promoviše online EP izdanje albuma “Udarci i varnice” kao i celokupan album pod istim nazivom koji se u januaru pojavio na CD-u.

Bend Fitnes je instrumentalni rock sastav iz Kragujevca čije stvaralačko jezgro čine braća Furunović (Saša, Goran i Aleksandar).

 

Grupa postoji od 2003. godine i za to vreme je promenila nekoliko postava. 

 

Saša i njegov najmlađi brat Aleksandar su osnovali bend, a 2009. godine im se priključuje Goran, pa Furunovići zajedno kreću u slobodnu adaptaciju svojih muzičkih ideja, pod imenom Fitnes.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Fitness".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

U pitanju je off projekat članova grupe Popečitelji – Saše i Gorana Furunovića.

 
Fitnes u novembru 2010. godine izdaje svoj prvi EP “Udarci i varnice” za Popboksov Silos gde je ovaj EP postavljen za besplatan download. U januaru 2011. godine konačno izlazi i dugosvirajuće, fizičko izdanje albuma u izdanju kragujevačkog SKC-a.

 

 

FITNES - Koncertna promocija albuma "Udarci i varnice"

FITNES – Koncertna promocija albuma "Udarci i varnice"

 

Ovaj CD sadrži 13 pesama koje su snimljene za jedan dan u praznoj sali bioskopa „Šumadija“ u Kragujevcu, uz minimalna dosnimavanja (udaraljke i klavijature) u Furuna House studiju. LP Udarci i varnice sadrži deo pesama nastalih u periodu od 2003. godine do danas koje bend već neko vreme izvodi na koncertima. Pored braće Furunović na albumu učestvuje i klavijaturista Aca Pejčić, koji je u bendu od 2009. godine.

Ovaj nastup će biti prva beogradska koncertna promocija ovog izdanja, a svi posetioci će biti u prilici da na koncertu kupe CD po promotivnoj ceni.

Početak koncerta je najavljen za 23h, a cena ulaznice je 300 dinara.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}