Home

VESTI

Vodimo vas na koncert benda Fit

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert benda FitLegendarni riječki sastav ove nedelje u okviru zimske turneje povodom objave novog studijskog albuma i proslave tridesetogodišnjice od osnivanja održaće koncerte u Staroj Pazovi, Beogradu i Novom Sadu.

U utorak 14. februara Fit će podariti plimu emocija Staroj Pazovi, gde će održati besplatan koncert u Pozorišnoj sali za sve zaljubljene ili one koji će se baš te večeri zaljubiti uz vanvremenske hitove ovog sastava.

 

Četvrtak 16. februar rezervisan je za nastup u Beogradu. Klub “Atom Live” je mesto gde će se upriličiti susret beogradske publike sa starim znancima iz Rijeke. Pre Fita publiku će zagrejati beogradska grupa Lates.

 

Ulaznice su u prodaji na šanku kluba po ceni od 600 dinara, a na dan koncerta biće 800. Usled lošeg vremena kartu možete poručiti na info@tmmpromo.net, a organizatori će Vam dostaviti na kućnu adresu.

 

 {xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"FIT / KLUB ATOM".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Poslednji u ovoj seriji koncerata u regionu održaće se u novosadskom klubu “Route 66” u subotu 18. februara. Cene ulaznica su kao u Beogradu, 600 u pretprodaji, odnosno 800 dinara na dan koncerta.

 

Svi koji žele da dobiju kartu na kućnu adresu mogu se javiti na info@tmmpromo.net. Od četvrtka 9. februara karte se mogu kupiti i u samom klubu. Uvertiru koncerta napraviće grupa Inbox iz Bačke Topole.

 

 

Koncert benda Fit
Koncert benda Fit

 

Nakon spota za “Kraljicu”, Fitovci su ekranizovali i pesmu “Vodimo ljubav”, sa poslednjeg albuma, koji se uz prva dva može besplatno preuzeti sa sajta www.fitrijeka.com.

“Tekstovi pjesama na novom albumu nisu opterećeni dnevnom politikom i problemima. Mislim da ovoj regiji i ljudima ovdje, između ostalog, treba puno ljubavi. “2011“ je ljubavni album. Sretan sam da naša publika uvelike saznaje za novi album, sve više se ‘skida’ i ‘dijeli’ i koliko vidim po reakcijama svidja im se.”, kaže basista Miro Tešević, istovremeno pozivajuću publiku da dođe na koncerte, “Drago bi mi bilo da ta ista publika dođe na koncerte i otpjeva pjesme zajedno sa nama".

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}