Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Bei the Fish

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert Bei the FishNarednog vikenda u KC GRadu nas očekuje veoma zanimljiv koncert makedonskog sastava Bei the Fish, dok će im podršku pružiti somborski bend Line Out.

 

Bei the Fish je stvorio muzicar Ognen Anastasovski, diplomirani kontrabasista, kome je ceo zivot posvecen stvaranju muzike. Muzicko izražavanje grupe predstavlja jedinstven spoj akustičnih instrumenata, elektronike i modernih makedonskih i mediteranskih začina, sa zadivljujućim elementima prirodne pop muzike.

 

Iza sebe imaju tri albuma od kojih je zadnji dupli nazvan "Time to Make Things Right" (Pored toga imaju i par materijala za pozorisne predstave i filmove).

Nakon izlaska ovog poslednjeg albuma pojavljuju se dva video spota za prvi singl “Livin’ in a Box”, a zatim i za “True Story” ciji je video produciran u SADu. Pesma provodi cak 9 nedelja na oficijalnoj listi “Domacica” na regionalnom MTV kanalu i od toga 3 nedelje na prvom mestu. Spot dobija nagradu najbolji video zapis za mesec februar na holivudskom poratlu Make a Star (www.makeastar.com)

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"BEI THE FISH".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Bei the Fish su takodje bili u izboru od  30 izvodjaca (zajedno sa Kirilom Dzajkovskim jedini iz Makedonije)  za nagradu najbolji regionalni izvodjac za MTV Music Awards 2010.


Sa singlom “When He Was Young” u Septembru 2010. godine Bei the Fish najavljuju svoj potpuno novi material koji treba da se pojavi u 2011 godini kada bend slavi svoju desetgodisnjicu.

www.beithefish.com

 

 

 

 

Vodimo vas na koncert Bei the Fish

Vodimo vas na koncert Bei the Fish

 

Line Out (Sombor)

Živeći život kao remek delo, gužvajući uspomene ili padajući dole poput Lise, muzika benda Line Out se vešto kreće po ključevima trip hopa, duba, reggea, funk-rocka… neostavljući ni tren ravnodušnosti publici.

Uglavnom u šestočanom sastavu, sa povremenim uključivanjem duvača, bend u ovom sastavu postoji 2 godine i do sada je ostvario jedan album i zapažene nastupe na nekoliko festivalskih i klupskih bina. Po rečima tekstopisca i vokala banda , Jovane Đurović: “ … kao bojanka koju dete bojadiše I unosi boje u likove omeđene linijom, muzika benda Line out je ona boja koja pređe linju , ono što odstupa od zadatog okvira I žanra“. Album prvenac ponosno nosi naziv Masterpiece, objašnjenje je ulaganja i verovanja u prvoobjavljeno „remek-delo” .

– Razlog je što je to, zapravo, naših ruku delo. Poput pesme „Masterpiece”, koja je poslednja na albumu, svačiji život je jedno jedinstveno remek-delo, pa tako i produkt njegovog života, što je za nas ovo izdanje. Pesme su nastajale u periodu od godinu dana, a sam proces snimanja i produkcije je trajao oko šest meseci – kaže Jovana.

Cena karte 400 RSD u pretprodaji, 500 RSD na dan koncerta.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}