Home

VESTI

Vodimo vas na IT’S A DUBSTEP THING 9.

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na IT'S A DUBSTEP THING! vol.9Skoro svako može usavršiti miks dve ploče, ali naterati ljude na densfloru na hipnotičko stanje kretanja je veština koju ne poseduje svaki DJ.

Ovom veštinom se bavila i bavi prvi ženski DJ iz Vankuvera, B.Traits, koja je otkrila ljubav prema muzici jako rano. Sa samo 16, kupila je prvu ploču i slušalice i krenula da sledi svoju strast ka underground muzici.

 

Uskoro je postala ekspert u miksanju bitova sa impresivnom sposobnošću da spaja melodije svih muzičkih žanrova.

Nakon što se preselila iz Vankuvera, B.Traits je počela da gradi karijeru, oduševljavajući ljude na densflorovima njenim DJ setovima i scenskim prisustvom. U svojim setovima spaja teške ritmove i bas, koji su je doveli do avangarde u današnjoj underground muzici.

2007. godine nju je otkrio jungle – drum ‘n’ bass legenda Shy FX. Vlasnik je izdavačke kuće “Digital SoundBoy Recordings” za koju izdaju i rade Breakage, Benny Page, Donae’o, Stamina MC, Redlight, Skream, Benga, Marky…

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"IT'S A DUBSTEP THING! Vol.9".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Sa samo 23 godine B.Traits pravi turneje po Aziji, Americi, Evropi i Kanadi i gostuje u muzičkim emisijama na BBC Radio 1 i Ministry of Sound. Pored toga zauzima posebno mesto u muzičkim časopisima uključujuci Mix Mag, DJ Mag, Knowledge Mag i ATM Magazine.

U industriji u kojoj dominiraju muškarci DJ-evi i producenti, ona reflektuje ženu dublje od feminističkog stereotipa, rušeći sve granice i kršeći sva pravila.

Sa poštovanjem svih muzičkih žanrova, B. Traits donosi nešto sasvim novo i sveže u rasponu od elektro do broken beat-a, glich hop-a, dub stepa, drum ‘n’ bass-a, reggaea, dancehalla, hip hop-a, funka i house muzike.

 

 

Vodimo vas na IT'S A DUBSTEP THING! vol.9
Vodimo vas na IT'S A DUBSTEP THING! vol.9

 

 

 

 

IT'S A DUBSTEP THING! vol.9

B.TRAITS • Digital Sound Girl (Vancouver.Canada / London.UK)
Djashttown Queen
Necone
Rasheed MC

Cena karte: 300 rsd pre 00h, 450 rsd posle 00h

 

 

 {xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}