Home

VESTI

Vodimo vas na “It’s A Balkan Thing!”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na "It's A Balkan Thing!"Treća sezona serijala žurki "It's A Dubstep Thing!" počinje 1. oktobra kada nam u goste dolaze umetnici iz regiona.

Vedran Meniga i Chakka iz Zagreba, Game Over iz Skopja i Said5, Riven & Niksel iz Sarajeva.

 

Oni će se prvi put predstaviti beogradskoj publici kroz dub step muziku. Vidimo se u Gradu 😉

 

 

 {xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected].rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"15 godina Indie-Go".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

IT'S A BALKAN THING!
 
Game Over (Skopje)
Meniga (Zagreb)
Chakka (Zagreb)
Niksel VJ (Sarajevo)
Riven (Sarajevo)
Said5 (Sarajevo)
Rasheed (Novi Sad)
Necone (Beograd)
 

 

its Balkan Thing!
its Balkan Thing!

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}