Home

VESTI

Vodimo vas na Indie-Goes-Tronic “TOUGH LOVE” Party!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Indie-Goes-Tronic “TOUGH LOVE” Party!“LOVE” – zato što je žurka samo četiri dana pre Dana zaljubljenih, a “TOUGH” zato što vas IGT ekipa, kao i svaki put do sada, neće izneveriti.

Već će obojiti klub u crveno i isporučiti vam baraž bitova i ritmova, ali zapakovanih u numere koje na ovaj ili onaj način govore o ovakvoj ili onakvoj ljubavi.

 

Sve za vaše dobro.

Ovoga puta, uz Voltu i Powna, ponovo na IGT večeri nastupa i amsterdamski DJ i producer – ME.N.U. (Artefact Records, London).

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TOUGH LOVE".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

•• ME.N.U. •• će se u ambijent savršeno uklopiti svojim stilom u kome dominira melodični minimalni tehno, tech i deep house i u kome, po njegovim sopstvenim rečima, nema mesta muzici koja ne tera na igru i koja ne stvara atmosferu koja se može seći nožem.

•• Volta •• ce ovog puta nastupiti sa malo blazim i melodicnijim setom kojim ce dominirati space disco, klasicni indie-tronic i po koja deep house traka uz tek poneku njemu svojstvenu acid, electro i break stvar…

Ufur do 23:00 – FREE / posle 23:00 – 200RSD

 

 

Indie-Goes-Tronic “TOUGH LOVE” Party
Indie-Goes-Tronic “TOUGH LOVE” Party
 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}