Home

VESTI

Vodimo vas na Indie-Go! Charts 2011

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Indie-Go! Charts list 2011Kao i svakog januara Indie-Go! priprema party na kojem će biti predstavljena godišnja lista singlova za godinu koja se upravo završila.

Listu koju je izabrao DJ tim zajedno sa svim fanovima večeri i članovima indie DJ postava iz Puba Brod.

 

Za omiljene bendove na listi predloga možete glasati na ovoj adresi sve do 26. Januara (http://indie-go.com/glasanje/ ), a na samoj večeri, u petak 27. januara, će biti predstavljeno prvih 30 mesta.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"INDIE-GO CHART".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

KC Grad je i prethodne godine bio više nego dobar domaćin ovom događaju, te i ovog puta očekujemo odličnu žurku, neizvesnost kako se lista približava vrhu i dobru zabavu uz kvalitetnu indie muziku za sve. Ulaz je samo 100 dinara, a veče počinje u 22h.

 

 

 Vodimo vas na Indie-Go! Charts list 2011

Vodimo vas na Indie-Go! Charts list 2011

 

 

KC GRAD, Brace Krsmanovic 4, Beograd
PETAK, 27. januar 2012. godine 22-04

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}