Home

VESTI

Vodimo vas na HNS Stream Show-Off

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na HNS Stream Show-OffNakon uspešnog početka emitovanja druge sezone, HNS Stream stiže u klub Compressor u subotu 18. februara, kao "HNS Stream Show-Off" party.

Najprogresivnija imena novosadske DJ scene sa kojima se publika od novembra 2010. družila putem redovnih live stream izdanja na Internetu, za sve fanove sada pripremaju jednu uzbudljivu klupsku plesnu noć.

 

HNS Stream kao online zabava, ali i kao internet radio stanica od svog nastanka stekao je hiljade fanova i predstavio novu formu promovisanja aktuelnih muzičkih trendova kao i naiinteresantnijih predstavnika elektronske muzičke scene.

Kroz interakciju, zabavu i visok nivo produkcije, koristeći Internet kao kanal komunikacije koji je mladim ljudima danas najatraktivniji, HNS Stream predstavlja važan korak ka što boljem i pristupačnijem informisanju mladih ljudi u Srbiji o savremenim tokovima u muzici, kulturi, umetnosti i kreativnim industrijama.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"HNS Stream Show-Off".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Pored online promocije organizacija Happynovisad i HNS Stream nastavljaju tradicionalno uzbudljivo klupsko druženje sa svojom publikom. HNS Stream Show-Off party predstaviće najaktuelnija imena novosadske DJ scene, koji su nastupali u live stream izdanjima.

Za pultovima kluba Compressor te večeri će se naći Yeah Left, M-Tech, Felony Flats, Jackie Dagger, Rasheed i Jung B koji će nastupati u Main room-u, dok će u VIP-u vrteti Otto Von Disko, SMT#NG, Dee Face, Roy Fokker, LaG & Lost In The Sound a od pet sati žurku će zatvoriti predstavnici Alternacije, Gregor, Arhitek i Klaus.

 

 

 

HNS Stream Show-Off

 

Žurka će početi u 22h, a ulaznice za "HNS Stream Show-off" party iznosiće 200 dinara do ponoći, i 400 dinara nakon ponoći.

Zagrevanje za 18. februar uveliko traje, na www.happynovisad.com/hns_stream/ , svakog radnog dana od 21h do 23h, a kao posebno iznenađenje i pripremu za žur svoje fanove, didžejevi su pripremili svoja specijalna podcast izdanja.

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}