Home

VESTI

Vodimo vas na Hip Hop & R’n’B Sunday

No Comments Vodimo vas

Hip Hop & R'n'B SundayU nedelju 12. Decembra 2010. godine, sa početkom u 22h, u klubu Cvetković (Miloša Pocerca 10, Beograd) održaće se žurka Hip Hop & R’n’B Sunday.

Muziku će puštati: Ktordo Liu iz Krajblo Tshi Soundsystem-a i Dj Duckey, sa svojim izborom od Hip hopa preko R’n’B-a do Dancehall-a.

 

Cena karte je 100 dinara.

Ktordo Liu – Član je Krajblo Tshi Soundsystem-a, koji čine ljudi sa SKC radija i iz Bloka 45 (DJ Government 4000, Moyne Selectah, Selekta Dekra, KTordo Liu, 100R, VJ Said i crtači Hope i Nes). Godine 2001. sa kolegom Ivketom pokreće emisiju na SKC radiju koja se zvala Radio lokator, ali ubrzo menja ime u Krajblo Tshi. Emisija se emitovala svakog petka, tokom narednih pet godina, sve do gašenja radija.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Hip Hop & R'n'B Sunday"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

Puštao je muziku u klubovima: Kućici, Skc-u, Akademiji, Povetarcu, Plastiku, Džokeru, Wash-u. U poslednje dve godine, rezident je splava Gusar. Muzički pravci koji se mogu čuti u njegovim setovima su: Hip Hop, Dancehall, Gangsta Rap, Glitch Hop, Thugstep, Dubstep, Lazer Crunk, Reggae, Ragga, Big Beat, Breakbeat, Funk, Kuduro, UK Garage, Grime, 2 Step.

Dj Duckey – Miloš Dunjić aka Dj Duckey muzikom se intezivno bavi od svoje osme godine, a kao Dj je počeo da nastupa 2006. Njegovi setovi se uglavnom sastoje od Calssic, Gangsta, Old school Rap-a preko R’n’B-a do Funk-a, Disco-a, Latin-a, Regge-a i svih ostalih žanrova crne muzike. Nastupao je u većini Beogradskih anderground klubova i u svim većim gradovima Srbije.

 

 

Hip Hop & R'n'B Sunday
Hip Hop & R'n'B Sunday
 

 

Hip Hop & R'n'B Sunday
Nedelja, 12. decembar 2010. godine, od 22h
Klub Cvetković, Miloša Pocerca 10, Beograd
Line up: Ktordo Liu (Krajblo Tshi) i Dj Duckey.

Cena karte: 100 dinara.

Info telefon: 064 / 13 16 111

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}