Home

VESTI

Vodimo Vas na Heineken StarMuse!

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na Heineken StarMuse!Armand Van Helden, trenutno jedan od najvećih DJ-eva haus muzike, pružiće Beograđanima spektakularnu zabavu 1. maja u hali EXPO XXI.

 

To je prvi događaj kojim započinje nova era muzičkog uživanja – Heineken StarMuse. Ovakav prepoznatljiv koncept je već dugi niz godina prisutan na našoj muzičkoj sceni, čime Heineken najavljuje domaćoj publici spektakularni niz jedinstvenih muzičkih događaja. Karte su u prodaji od ponedeljka 15. marta u Bilet Servisu i Mamutu, po ceni od 1000 dinara.

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorima, vas vodi na ovaj vrhunski event. Delimo vam 2×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject:"Heineken StarMuse".

 

Armand Van Helden je logičan izbor za upoznavanje publike sa Heineken StarMuse platformom, jer je već godinama jedan od najvećih hitmejkera na klabing sceni.

 

Remiksovao je veliki broj uspešnih pesama poznatih izvodjača – od Roling Stonsa, preko Britni Spirs i Džastina Timberlejka pa sve do Daft Panka i Mobija. Njegovi najveći autorski hitovi, kao što su You Don't Know Me, Flowerz, Touch Your Toes, I Want Your Soul i My My My, doneli su pop-glamur u diskoteke, a modernizovani disko-haus ritam na top liste.

 

 

Armand Van Helden

Armand Van Helden

 

 

Pored Armand Van Heldena, nastupiće i Tod Teri je poznati bruklinski DJ, jedan od rodonačelnika haus žanra, čovek koji je učestvovao u kreiranju njujorške škole haus muzike, podigavši tamošnji haus zvuk na viši nivo kroz primenu disko muzike.
 
Podršku celom događaju daće i domaći DJ-evi Alex Monster aka Alexandra Zahn, Vladimir Erdber, Mirko i Meex.

 

 

Tod Teri je poznati bruklinski DJ

Tod Teri je poznati bruklinski DJ

 

 

Brend Heineken neraskidivo je vezan za muziku i sponzor je više od stotinu različitih muzičkih događaja u svetu. Na brojnim svetskim destinacijama postoje Heineken festivali koji su već tradicionalni u muzičkom kalendaru tih zemalja kao što su Koučela  u Sjedinjenim Američkim Državama, FIB u Španiji i Oksidžen u Irskoj.
 
U Srbiji, ljubitelji haus muzike prepoznaju ga po Heineken Technology dešavanjima na Beogradskom sajmu i u EXPO XXI centru, kao i nastupima velikih muzičkih imena, poput  Kris Lejka.
 
Heineken Technology svakako je uticao i na afirmaciju mnogih domaćih DJ-eva koji su dobili prilku da nastupaju rame uz rame sa zvezdama haus muzike. Heineken Music je tradicionalno bio domaćin imenima elektronske scene kao što su Džajls Piterson i Silikon Soul.