Home

VESTI

Vodimo vas na Happynovisad Birthday Bash No.11

No Comments Vodimo vas

Happynovisad Birthday Bash No.11Žurka „Happynovisad Birthday Bash No.11“ kojom će biti obeležen jedanaesti rođendan Hapynovisad organizacije održaće se u subotu 11. decembra u klubu Route 66 u Novom Sadu.

 

Rođendansko slavlje u 22h otvoriće Salvador Diaspora, publici poznat pod pseudonimom Disney D, a nakon njega nastupiće Dee Face, Vladimir Aćić i Roy Fokker (Cell D). Ovom žurkom biće najavljeno i pokretanje internet radio stanice u okviru Happynovisad organizacije koja će sa radom početi u ponedeljak 6. decembra.

 

Od svog nastanka 1999. godine kada je kroz internet portal happynovisad.com promovisala  i plasirala kvalitetan sadržaj za mlade, formiranjem DJ organizacije 2003. godine, i prerastanjem u marketinšku agenciju 2007. godine, Happynovisad organizacija razvijala se sa vizijom da postane lider u regionu u domenu kulture i zabave.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Happynovisad Birthday Bash No.11". 

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

Za jedanaest godina postojanja Happynovisad učestvovao je u organizaciji nekih od najvećih kulturnih i zabavnih događaja u zemlji i regionu među kojima su Exit festival, Cinema City, Green Fest, koncerti RHCP i Madonne, Refresh festival, Becksperience, Sterijino pozorje. Takođe, organizacija je učestvovala u kreiranju i realizaciji brojnih društvenih kampanja koje su promovisale ekologiju, ljudska  i studentska prava.

Edukujući prvenstveno mlade, organizacija godinama kreira i sopstvene kulturno-zabavne sadržaje, sa željom da pomogne mladim ljudima da budu moderni, samosvesni borci za bolju budućnost.

Ulaznice za „Happynovisad Birthday Bash No.11“ prodavaće se na dan žurke, po ceni od 200 dinara do ponoći i 350 dinara nakon ponoći.

 

 

DJ Roy  Fokker
 DJ Roy Fokker
 

"Happynovisad Birthday Bash No.11“  satnica:
22h – 00h –  Salvador Diaspora
00h – 02h  – Dee Face
02h – 04h –  Vladimir Aćić
04h – 06h  – Roy Fokker

Happynovisad DJs:

Roy Fokker
Domaćoj publici poznat je pod alijasom Cell D, dok je vrteo drum'n'bass muziku u kolektivu Baseline. 2005. postaje član Happynovisad organizacije u zauzima aktivnu ulogu u organizovanju muzičkog i  bookiranju programa na svim Happynovisad projektima. 2007. zajedno sa Andrijom Kovačem započinje rad na projektu The Good Guys, koji danas propagiraju novi trendseterski tok domaće scene.

Izdavao je za etikete Soundcraft, Close 2 death, Young Guns, kao i oficijelni soundtrack Cinema City festivala 2010.

 

 

Happynovisad Birthday Bash No.11
 

Dee Face
 U svojoj dugogodišnjoj karijeri, koja i dalje ima uzlaznu putanju Dee Face je svoje numere puštao u mnogim klubovima u Srbiji i regionu. Delio je mix pult sa eminentnim svetskim dj-evima kao što su: Tiga, Umek, Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo, James Zabiela, Anja Schneider, Guy Gerber… Počeo je sa dj-ingom 1999. godine i bio je rezident u nekoliko novosadskih klubova. 2002. godine postaje suosnivač jedne od vodećih novosadskih organizacija Happynovisad, a 2003. godine priključuje se realizaciji EXIT festivala i do danas je uključen u realizaciju mnogih projekata koje koje organizuju EXIT i Happynovisad. Muzički pravci koji se mogu naći u njegovom setu su od house-a prožetih minimal zvukom, pa sve do smelih izleta u idm.

Vladimir Aćić
Za Vladimira Aćića može se slobodno reći da je jedan od najperspektivnijih DJa u Srbiji. U prilog tome ide i lista DJa i producenata sa kojima je do sarađivao : Marco Bailey, Oxia, Umek, Technasia, Green Velvet, Carl Cox, Valentino Kanzyani, Cristian Varela i mnogi drugi. Najbolji set u svojoj dosadašnjoj karijeri Aćić je imao 2003. godine na Progressive bini Exit festivala, koji je kasnije proglašen najboljim techno setom festivala. Nakon 2003. godine redovno nastupa na Exit festivalu,a njegovi setovi nailaze na odlične kritike od strane publike.

2007.godine počinje da se interesuje za produkciju i ubrzo počinje da izdaje svoju muziku na inostranim muzičkim etiketama: Italo Business, Immigrant, Stereo SevenPlus i Inoquo Rec. Njegov poslednji EP "Yellow Planet" pojavio se u martu 2009. godine na etiketi 1605 čiji je vlasnik Uroš Umek. U pripremi su dva izdanja : Atochi Frankyeffe – Mi Podenco (Vladimir Acicremix) za etiketu Overdrive Music Records i Shizofrenia za AnalyticTrail 24 Rec.

Salvador Diaspora
Publici poznat pod pseudonimom Disney D. Član je Happynovisad organizacije od samih početaka. Kroz svoju karijeru menjao je mnoštvo muzičkih stilova, da bi se danas pronašao u organskoj elektornici – broken beat, funk, jazz…U poslednje vreme mnogo više je posvećen produkciji.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}