Home

VESTI

Vodimo Vas na GRAnD Opening!

No Comments Vodimo vas

GRAnD Opening! with Matias Aguayo (Arg)Uskoro počinje klupska sezona, a evo prve najave za istu… U KC Grad nam dolazi Matias Aguayo (Kompakt).

 

Matias Aguayo živi između Buenos Airesa i Pariza, pušta muziku, producira muziku i samostalno izvodi live act-ove, kao i u duetu sa Marcus Rossknecht-om pod pseudonimom „BROKE!“. Rođen je 1973. godine u Santiagu (Chile), dok se muzički obrazovao u Kelnu (Nemačka), gde je 90ih živeo i doprinosio sceni ovog grada, koji je između ostalog imao veliki uticaj na elektronsku muziku.

 

On je tu egzistirao, kao klupski klinac i DJ (legendarni Liquid Sky Club), iskušavajući stvaralaštva novih muzičkih stilova i doprinosio organizovanjem žurki i učestvovanjem u muzičkoj produkciji sa projektom Zimt ( zajedno sa Michael Mayer-om, 1997).

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. U subject obavezno napišite:"GRAnD Opening!"{/xtypo_rounded1}

 

Ubrzo zatim bi se našao u novom projektu: Close Musik ( zajedno sa Dirk Leyers-om). Izvodeći live setove, nastupa od diska do diska svuda po svetu i zaustavlja se u Buenos Airesu (Argentina) – gde se zadržao neko vreme i odakle nikada zapravo nije otišao. Taj period organizovanja privremeno slobodnih klupskih prostora kao što je „juventud clandestina“ (ilegalna omladina) i „hoy“ klub, reflektuje Matias-ov album „Are You Really Lost“ (Kompakt, 2005).

 

Trenutno, njegova glavna aktivnost je organizovanje free „bumbumbox “ žurki na ulicama glavnih gradova kao i velikih gradova Južne Amerike (Buenos Aires, Rio de Janeiro, Asuncion, Paraguay, Sao Paulo, Medellin, Colombia, Santiago de Chile, itd.) zajedno sa njegovim priateljima Ladybumbox, Gary i Pablo. 

 

 

GRAnD Opening! with Matias Aguayo (Arg)

GRAnD Opening! with Matias Aguayo (Arg)

 

U svojim DJ setovima (koji su delom live act-ovi, gde integriše pevanje i nekoliko instrumenata), Matias slavi njegovu viziju dance muzike, sa velikim intenzitetom i senzualnošću, večeri gde ljudi plešu uz dark disco, i uz veliki broj njegovih neizdatih tjunova.

Matias-ov poslednji album „Ay Ay Ay“ je izašao 27. oktobra 2009. na  Kompakt etiketi.

Cena karte u pretprodaji 450 RSD u Kulturnom centru GRAD od 25.08.2010.

Cena karte na ulazu 650 RSD.

 

Petak 3. septembar, 23h Kulturni centar GRAD, Brace Krsmanovic 4,
MATIAS AGUAYO / Kompakt / Cmeme / Buenos Aires / Argentina
MKDSL / Ewox