Home

VESTI

Vodimo vas na Gebruder Teichmann event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Gebruder Teichmann eventGebrÜder Teichmann gostuju drugi put u KC GRADu, ali ovog puta sa svojim LIVE nastupom, sa kojim će predstaviti svoj najnoviji album, kao i svoje stare, poznate numere.

Pre dve i po godine, upravo oni su otvorili muzički program Kulturnog centra GRAD, koji je do danas predstavio preko 400 izvođača, kako iz Beograda, Evrope, regiona, tako i iz celog sveta.

 

Andi i Hannes Teichmann rođena braća iz Berlina, pripadnici su nemačke tech-house-pop scene, poput T.Raumschmierea, Hands Grubera, ili pak Schaeben/Vossa. Uvek nasmejani, spremni za komunikaciju s publikom, njihovi ping pong setovi su često nepredvidivi. Teichmann-ova selekcija žanrova u njihovim dramatičnim setovima se kreće od minimal-a do acid-a, chicago-a, techno-a, rock-a i house-a.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Gebruder Teichmann".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Osim partija koje stalno održavaju po Nemačkoj i publika ostalog dela sveta je imala to zadovoljstvo da uživa u njihovim nastupima – od Sibira, Južne Amerike, Bliskog istoka, Kine, Vijetnama pa sve do Filipina.

Kao producenti elektronske muzike osnovali su i svoj vlastiti label Festplatten, a izdavali su i za mnoge nemačke izdavačke kuće poput Kompakt-a ili pak L.age d.or-a. Festplatten je label koji je među prvima pronašao balans između funky, minimala i housea.

 

 

 Vodimo vas na Gebruder Teichmann event

Vodimo vas na Gebruder Teichmann event

 

 
2001. počinju saradnju s Leopoldom Hurtom, a 2002. Grad Regensburg im dodeljuje nagradu za najveći kulturni doprinos njihovom gradu, čime su postali najmlađi dobitnici u istoriji Regensburga, te, za Nemce, prestižne nagrade.

2007. izdali su svoj album prvenac za label Leitfaden i Disko B, pod nazivom „The number of beat“ , a 2008. „Times Up/Hands Up“ za Teichtracks.

Cena karte do ponoći 350 RSD, posle ponoći 450 RSD

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}