Home

VESTI

Vodimo vas na “Gangbangers & Hypnotized” party, klub Gun

No Comments Vodimo vas

Gangbangers & HypnotizedGangbangers su još od 2002. svojim scenskim nastupom i brojnim spotovima, kao i tabu temama u pesama, skrenuli paznju na sebe i ustoličili se kao predvodnici tada novog beogradskog talasa-shock'n'roll-a.

 

Jedni za drugim nizali su se koncerti, spotovi ali svoje fanove su ostavili uskraćenim za debi album.

 

Sada, posle gotovo dvogodišnje pause, vraćaju se na scenu nikad spremniji i željniji da nastave gde su stali – Gun Club, četvrtak 16. decembar od 22.30!

 

Biće to nadograđeni i unapređeni Gangbangers party, a oni se dugo pamte, uz specijalne goste Hypnotized i DJ podršku – Gavra (gothic, electro) & Marko Gangbanger (R'n'R hits).


{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Gangbangers & Hypnotized".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Uz brojne stare hitove (Dominantna ženka, Moderno, Renesansa, Gangbangers party, Nezasito-ponizno…) publika će moći da čuje i neke nove, kao i da vidi Gangbangers u novom ruhu, pred konačno izdavanje albuma.

,,Biće to divni ledeni a opet vreli comeback, prinesite se opasni!” u svom stilu poručuje Marko Gangbanger.

 

Hypnotized

 Hypnotized

 

 

Četvrtak 16. decembar
GANGBANGERS & HYPNOTIZED @ GUN CLUB

Cena karte 300 dinara
Vrata Gun Club-a se otvaraju u 22.30

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}