Home

VESTI

Vodimo vas na “Friends of The Nights”

No Comments Vodimo vas

Friends of The Nights Vol. 12Save the Rave Tribe vas poziva na progressive & psychedelic trance party "Friends of The Nights Vol. 12". Nastupiće Side Winder Live | BPM, a uz specijalnog gosta Juggler-a iz Portugala. Domaća podrška su Luka, Gnostic, Johan i Pura.

 

Pedro Gaspar je rođen 1981. godine u Portugalu, a započeo je svoju muzičku sa 16 godina, počevši da miksuje house muziku.

 

Nakon godinu dana je otišao na svoju prvu trance žurku i otkrio potpuno nov i uzbudljiv svet.

Promenio je svoj muzički pravac i počeo da pušta muziku vikendom širom Portugala, i počeo je da zastupa portugalsku scenu na Chaishop.com – počeo je da saradjuje sa različitim organizacijama poput Psytropic Records, Phoenix Agency, Utopia Records i Boa Group records, sve dok nije pozvan da se pridruži Crystal Matrix – trenutno nastupa kao label DJ United Beats Records-a.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Friends of The Nights Vol. 12".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

2008. godine je počeo da pravi muziku zajedno sa Xenzodiak, i tu se rodio live projekat pod imenom Tech Twist.

Tri godine za redom je bio nominovan za najboljeg psytrance DJ-a u Portugalu na poznatom forumu Elastik Trube.

U to vreme je već počeo da svira na festivalima i žurkama širom Evrope, poput Freedom Festival u Portugalu, Full Moon festivalu u Nemačkoj, Life festivalu u Irskoj, Green Trippin Camp festivalu na Azurnim ostrvima, Heron festivalu u Belgiji, HannaHanna festivalu u Slovačkoj, Misticky Les festivalu u Českoj, Aztlan Eqquinocio festivalu u Španiji, Gathering of the Tribes festivalu u Nemačkoj itd.

Takođe je puštao muziku na velikim žurkama u Španiji, Nemačkoj, Norveškoj, Švajcarskoj, Belgiji, Švedskoj, Rusiji, Hrvatskoj, Češkoj, Austriji, Slovačkoj, Holandiji, i u svojoj domovini, Portugalu.

Puštao je muziku sa velikim imenima trance scene, poput Vibe Tribe, Sirius Isness, Bizzare Contact, GMS, Ultravoice, Mad Maxx, XSI, Astrix, Talamasca, Azax Syndrom, Skazi, Sesto Sento i ostalima…

 

 

Friends of The Nights Vol. 12
Friends of The Nights Vol. 12
 
 

SAVE the RAVE Tribe
progressive & psychedelic trance party

FRIENDs OF THE NIGHT vol. 12

SIDE WINDER Live | BPM
magma rec / geomagnetic
ALBUM PROMOTION !
http://soundcloud.com/side-winder

Special Guest ::..

JUGGLER
Tech Twist | United Beats Rec. | Crystal Matrix | Portugal

Support ::..
LUKA | brooka musica
GNOSTIC | psychofusion
JOHAN | save the rave | zen.it
PURA | save the rave | zen.it

decorations ::
Zen.IT Creative Society

subota 17.mart 2012.
klub MAMOLO
Braće Krsmanovića 5. Beograd

BUDITE US NAS, KARTE USKORO U PREDPRODAJI, Tattoo Studio UNLIMITED !

INFO ::
savetheravetribe@gmail.com
+ 381 62 237 332

OUR NEXT EVENT ::
F.O.T.N. FULL MOON
07.04.2012. @ Mamolo
with : DALTON | trance teleport | Cro and friends …

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}