Home

VESTI

Vodimo vas na “Friday Swag X Fresh Island” Party

No Comments Vodimo vas

“Friday Swag X Fresh Island” PartyNakon uspešne zimske sezone serijala žurki u klubu "Joao", FRIDAY SWAG se seli u KC “Grad” na jedno veče. Na uspešnim i prepunim žurkama, svakog petka mogli su se čuti zvuci Hip Hop, R'n'B, Funk, Soul i Breakbeat muzike.

Rešeni da velikom žurkom 25.maja svečano zatvore zimsku, i otvore letnju sezonu "Šepurenja". Podršku u vidu live act-a će imati od strane sledećih izvođaca:

 

– VIP

– STRUKA & LUD
– ILL G/SKUBI/DJ ROKAM

+ SPECIJALNI GOST SA SVOJIM DJ SETOM

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Friday Swag".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Za dobru muziku kao i svakog petka do sada, zaduženi su DJ ROKAM i DJ LAKI.
 
Ovo je takođe i oficijalni "FRESH ISLAND" party na kome ćete moći da dobijete više informacija o samom festivalu, a za najsrećnije su obezbeđene BESPLATNE karte za sam festival.

 

 

 “Friday Swag X Fresh Island” Party

“Friday Swag X Fresh Island” Party

 

Podršku im takođe daje maskota žurki – Mr. Friday Swagger (vinila modernog izgleda), koji ima epitet "dizajner dobrog provoda", pogotovo od strane ženskog roda.

 

Cena karte: 250 RSD do 00h/350 RSD posle 00h

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}