Home

VESTI

Vodimo vas na festival “Gru(d)vanje”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na festival "Gru(d)vanje"Dvodnevni festival “Gru(d)vanje”, koji je prvobitno zakazan za kraj januara u Belekspo centru, održaće se 26. i 27. februara u beogradskom Studentskom kulturnom centru.

I kada je reč o programu, došlo je do malih promena. Prve festivalske večeri, 26. februara, nastupiće B-squad, Soundless, VTO, Connect, MVP i Lira Vega, dok su za drugi dan potvrđeni Izrži ribice, Gušti, Lollobrigida, SevdahBaby Live i S.A.R.S.

 

Ulaznice se mogu naručiti mejlom putem adrese [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. , na sajtu www.iticket.rs ili kupiti lično u kafiću Amelie (Topličin venac 4).

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"GRU(D)VANJE – SUBOTA" ili "GRU(D)VANJE – NEDELJA".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Cena karte je 600 dinara po danu, a važiće i one već kupljene za Belekspo centar, gde je prvo bilo planirano da se Festival održi 22. i 23. januara.
 
Ipak, festival je odložen "zbog tehničkih nesuglasica", a zatim i premešten u SKC.

 

 

Muzički festival Gru(d)vanje

 

PRVI DAN:
B-$quad 
Soundless  
VTO  
Connect  
MVP  
Lira Vega 
 
DRUGI DAN:
Izrži ribice 
Gušti 
Lollobrigida 
SevdahBABY LIVE 
S.A.R.S. 
 
 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}