Home

VESTI

Vodimo Vas na Faithless!

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na Faithless!Najpopularniji dens sastav Faithless održaće ekskluzivni koncert u subotu 24. aprila u beogradskom Expo centru.

Budući da je u pitanju premijera pune koncertne postave benda Faithless na novoj turneji, uslov je da oba koncerta budu limitiranog kapaciteta do 2500 posetilaca. Tako će i beogradski Expo centar biti adaptiran na polovinu svog kapaciteta uz specijalnu produkciju koju popularni Britanci spremaju za novu svetsku turneju pod sloganom “Calling All The Faithful”.

 

Muzički magazin Clubbing.rs vas vodi na ovaj event. Delimo vam 2×1 ulaznicu. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject:"Faithless".

 

Po izričitoj želji benda koji je oduševljen prijemom publike u ovom delu Evrope, menadžement popularnog britanskog sastava tražio je od Avalon produkcije da organizuje prva dva ekskluzivna koncerta na turneji upravo u Srbiji i Makedoniji!

 

Avalon produkcija je i ranije organizovala sve njihove nastupe u regionu, a poslednji koncert grupe Faithless u Beogradskom sajmu 2005. godine okupio je 12.000 fanova! I ove godine kao regionalni promoter, Avalon će organizovati koncerte grupe Faithless u Skoplju i Beogradu! Posle razmene energije sa ovdašnjom publikom, Faithless kreću na turneju po velikim dvoranama i na letnjim festivalima od kojih su već potvrdili nastup na čuvenom Global Gathering festivalu.

Početak prodaje ulaznica za celu turneju biće u četvrtak 25. februara od 9 časova! Od tog trenutka i svih 2500 ulaznica za ekskluzivni koncert u Beogradu prodavaće se po jedinstvenoj ceni od 2990 dinara na blagajnama Bilet servisa (biletservis.rs), Card servisa (tickets.rs) i Eventima (eventim-yu.com).
Fanovi benda će putem sajta Faithless.co.uk imati priliku da poruče prve ulaznice već 23. februara od 13 časova kada će biti objavljene i detaljne informacije o novoj turneji i šestom studjskom albumu koji se očekuje ovog proleća!

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=mZ_3QrZjh2E|width=450|height=364{/mgmediabot2}

  Faithless Live

 

 

Novi album “Calling All The Faithful” već su nezvanično najavile dve nove pesme “Sun To Me” i “Not Going Home” koje su se pojavile u vidu remiksa Erica Prydza i Gui Boratta. Uskoro se očekuju i prve singl verzije, kao i novi spotovi po čemu su Faithless oduvek bili prepoznatljivi.

Dok spremaju punu koncertnu turneju, autorski tandem Maxi Jazz i Sister Bliss uradiće i promotivnu seriju od deset nastupa u klupskom formatu pod imenom “Faithless Sound System” koja je počela 10. februara a završiće se 27. marta na Ultra Music festivalu u okviru prestižne “Winter Music” konferencije u Majamiju.

Faithless u punoj koncertnoj postavi dolaze na ekskluzivni koncert u Beogradu, što je poznato kao neprikosnovena koncertna atrakcija. Pored brojnih muzičara i vokala koji prate Sister Bliss i Maxi Jazza, živi doživljaj pojačava uvek vanserijska produkcija po kojoj su Faithless zaslužili status globalnog dens fenomena.

Faithless su pre 15 godina osnovala tri vodeća člana, MC i frontmen Maxi Jazz (Maxwell Fraser), DJ i klavijaturistkinja Sister Bliss (Ayalah Bentovim) i producent benda Rollo (Rowland Armstrong). Već sa prvim singlovima “Insomnia” i “Salva Mea” ulaze u prvih 10 na britanskoj listi, dok na američkoj dens listi oba singla ubrzo postaju fenomeni na samom vrhu liste! Vrtoglav uspeh benda nastavljaju i njihovi sledeći hitovi “God Is A DJ”, “We Come 1” i “Muhammad Ali”, a prva tri albuma “Reverance”, “Sunday 8PM” i “Outrospective” postižu zlatne tiraže.

Faithless paralelno kreiraju euforiju i praktično menjaju pravila na svetskoj koncertnoj sceni svojim upečatljivim i energetski izuzetno nabijenim nastupima na velikim svetskim festivalima! Koncertni uspeh krunišu i širokom afirmacijom kada snimaju singl “One Step Too Far” sa visokotiražnom britanskom pevačicom Dido. Ubrzo slede izuzetno inovativni singlovi “Mass Destruction”, “I Want More” i “Miss U Less, See U More” sa albuma “No Roots” koji je 2004. godine osvojio prvo mesto britanske top liste i praktično zagarantovao dugovečnost ovog velikog benda.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=MiczMZmyOnQ|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Faithless Live

 

Već sledeće godine Faithless se ponovo penju na sam vrh top liste i probijaju trostruki platinasti tiraž sa prvom kompilacijom najvećih hitova “Forever Faithless” koja izlazi i kao DVD sa izuzetnom videografijom benda. Kompilaciju obeležava i sjajna saradnja sa talentovanom i tada još uvek neafirmisanom engleskom pevačicom Estelle koja peva po mnogima jednu od najboljih Faithless pesama “Why Go?”.

Peti studijski album “To All New Arrivals” donosi svež plesni zvuk, a poseban uspeh doživljava kroz brojna remiks izdanja singlova “Bombs” i “Music Matters” koja je trenutno veoma aktuelna u klubovima, na svetskim radio stanicama i MTV-u sa fenomenalnim novim spotom i remiksom koji je uradio švedski house velikan Axwell. Inače, pored navedenih, neki od najvećih svetskih producenata su remiksovali Faithless, a među njima su i Tiesto, Dave Clarke, Armand Van Helden, Ferry Corsten, Zinc, Mark Knight, Paul Jackson i brojni drugi.

Faithless su izdali i tri koncertna DVD izdanja “Live at Amsterdam”, spektakularni “Live at Alexandra Palace”, kao i nedavni “Live at Moscow” gde na ekskluzivnom koncertu nastupaju zajedno sa gudačkim orkestrom!

 

 

 

Za najnovije informacije o albumu i novoj turneji
http://www.faithless.co.uk

Prodaja ulaznica:
http://tinyurl.com/BiletServis
http://tinyurl.com/CardService
http://tinyurl.com/EventimSrbija

Calling All The Faithful…

 

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs vas vodi na ovaj event. Delimo vam 2×1 ulaznicu. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject:"Faithless".{/xtypo_rounded1}