Home

VESTI

Vodimo vas na Etnica & Pleiadians event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Etnica & Pleiadians eventViše od deset godina iskustva u produkciji savremene dance elektronike, u radove projekta ETNICA utkalo je jedinstvenu, elegantnu raznosvrsnost i moжnu muzičku harizmatičnost.

Ono po čemu je ovaj projekat prepoznatljiv jesu vrhunski nastupi uživo kao i kultni albumi i nezaboravni hit-singlovi. Uz neprestanu inovaciju zvuka i perspektivu koja ne poznaje granice, ETNICA stalno iznalazi nove puteve ka pružanju neponovljivog iskustva i podizanju prašine na svakom podijumu na koji stupi.

 

Maks Lanfrankoni, čovek iza projekta ETNICA, rođen je u Italiji gde je po milanskim house žurkama započeo DJ karijeru. Od 1997. godine živi i vrti elektroniku na Ibici. Zahvaljujući svojoj ljubavi prema dance muzici i talentu za uzburkivanje podijuma, pojavljivao se na mnoštvu renomiranih festivala kao i po svetski poznatim klubovima.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ETNICA & PLEIADIANS".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}


Do danas je sarađivao na produkciji sedam albuma i mnogobrojnih singlova koji su se našli kako na poznatim tako i underground kompilacijama. Vlasnik je Etnicanet izdavačke kuće na Ibici, a uz Lenija Krarupa i suvlasnik novoosnovane kuće pod nazivom Finca Records. Trenutno radi na projektima Etnica, Pleiadians i Latin Alliance koji su naišli na fantastične reakcije publike na Ibici.

 

Prvih 300 karata u pretprodaji po ceni od 700 rsd dobijaju propusnicu za VIP terasu, gde vas očekuju Koktel i Rakia bar …
Karte :: Bilet servis, Eventim prodajna mesta u vecim gradovima Srbije, tattoo Unlimited ….

 

Etnica & Pleiadians Live! | 12. februar
Etnica & Pleiadians Live! | 12. februar

 

SAVE THE RAVE TRIBE
proudly present ::.

ETNICA & PLEIADIANS
etnica records / Ibiza

OLDschool, Goa LIVE & NEW LIVE
Present the best of OLD & NEW !

– MAX LANFRANCONI & MAURIZIO BEGOTTI DJ set / etnica records / Ibiza
http://www.myspace.com/maxlanfranconi
http://www.myspace.com/mauri_etnica

– Pinga aka RA & Nesbo // PsyGarden.Org
http://www.facebook.com/pingitj
http://www.facebook.com/profile.php?id=1815623056

– Pura // save the rave / zen.it / Serbia
http://www.facebook.com/dusan.puresic
http://www.myspace.com/purica

– Johan // save the rave / zen.it / Serbia
http://www.facebook.com/profile.php?id=1366360538
http://www.myspace.com/johan2312

Visuals:
Hexahive / psygraphix
Pseudofractal / zen.it

Decoration:
Zen.ti creative society

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}