Home

VESTI

Vodimo vas na Elektrana Neon Nacht!

No Comments Vodimo vas

Elektrana Neon Nacht

ELEKTRANA vas poziva na NEON NACHT i predstavlja promociju kompilacije električna post-yu NEBRIGA!

Nastupaju: TRON uživo! (BG), ANTITELO uživo! (BG), GROF K.T.I dj_set, NEOMODERN dj_set

Beogradski andergraund je kavez bez rešetaka. u njemu su Kiza, Trile i Cakić na odsluženju doživotne kazne zbog spajanja elektra, panka i psihodelije.

 

Godinama improvizujući muziku, žonglirajući život, uvek u nepredvidivom pokretu, kao kuglice u elektronskom fliperu bez izlaza.

Danas, Tron i Antitelo su postali virtuozi slučajnosti. i više ništa nije slučajno – a ponajmanje greške! svaki njihov zalutali hitac nas pogađa u centar. zato, podvrgnimo se nasumičnim rafalima iz ritam mašina post-yu nebrige, trona i antitela!

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Elektrana Neon Nacht".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

TRON su Kiza [Presing] i Trile [ex White Rabbit, ex Supernaut] i sviraju sirovi psihodelični elektro pank.

ANTITELO je Cakić [ex Videododir] i on obično svira analogni minimal-sint [mada nikad se ne zna].

 
GROF K.T.I  je Vladimir i utemeljivač je nove grofovske loze. Ponekad priredjuje balove,pri kojima kao tihi posmatrac masi zadaje ritam kretanja..
http://www.myspace.com/coilll

 

 

 Elektrana Neon Nacht

Elektrana Neon Nacht

NEOMODERN je Nemanja i njegovi dj setovi su izgrađeni kao cele pesme i prate suptilnu ravnotežu između noći i dana, radikalizma i elektricizma, prošlosti i avangarde, mračnog disko zvuka i sintetičkih gromova…

Električna post-yu NEBRIGA
je besplatna kompilacija najgrđih, najreprezentativnijih elektro bendova srbije 2000-tih godina. na koncertu će biti dostupni NEBRIGA diskovi, majice, posteri i druga muzička izdanja po promotivnim cenama.

 

 

Elektrana
www.elektrana.net

Radio Elektrana
radio.elektrana.net

Nacionalna Asocijacija za Umetnost i Kulturu
www.nauk.rs

KC GRAD

www.gradbeograd.eu

 

 

Cena karte je 250 RSD!

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}