Home

VESTI

Vodimo vas na dva eventa u KC Grad

No Comments Vodimo vas

Schwabe / Tijana T / Maja Uzelac

Polako se zahuhtava i klubska sezona u Kulturnom centru Grad. Za ovu nedelju su pripremili dva odlična eventa na koje Vas Clubbing.rs vodi.

 

Prvi event zakazan za petak 09.09.2011. na kome će nastupiti poznata clubbing ekipa Schwabe / Tijana T / Maja Uzelac i na kojoj se očekuje vrhunska amosfera. Drugi u subotu 10.09.2011. event pod nazivom "Idemo na mars": Kill me laser – live! 33-10-3402 ND-B-MKC aka Nenad Markovic. DJ setovi MKDSL, FLIP i FELONY FLATS .

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Schwabe / Tijana T / Maja Uzelac" ili "Idemo na mars".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 

 Idemo na mars

Idemo na mars

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}